6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenismenii, cu bune şi cu rele

Tenismenii, cu bune şi cu rele

Jucătoarea română de tenis Ilka Csoregi a avut liber în primul tur al turneului de la Inka Bowl, trecând apoi, pe rând, cu 6-1, 6-1 de americana Alejandra De Lasa şi cu 6-3, 6-4 de Carla Bruzzesi Avella (Argentina), informează frt.ro. Sportiva noastră, a 14-a favorită a competiţiei din Peru, se va duela pentru un loc în semifinale cu altă ameriancă, favorita 5, Tristen Z. Dewar.
În proba de dublu, perechea Ilka Csoregi (România) / June Lee (SUA), cap de serie nr. 8, a fost eliminată în optimile de finală de echipa boliviană Farah / Gutierrez, pierdut cu 5-7, 3-6.
Tot în faza optimilor de finală, însă în proba de simplu şi la turneul marocan de la Rabat, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, Elora Dabija s-a văzut nevoită să se retragă din meciul cu rusoaica Marina Samaiko, după primul set câştigat cu 6-4 de adversara ei, acuzând dureri la umărul drept.
Horia Tecău şi partenerul său, belgianul Dick Norman, au beneficiat de neprezentarea perechii Arnaud Clement (Franţa) / Christopher Kas (Germania) şi au acces în penultimul act al puternicului turneu ATP de la Zagreb (Croaţia), dotat cu premii de 450.000 de euro, informează frt.ro. În semifinale, Horia Tecău şi Dick Norman (nr. 2) îi vor întâlni pe favoriţii numărul 3, Simon Aspelin (Suedia) şi Julian Knowle (Austria).
O victorie frumoasă a obţinut şi arădeanul Marius Copil, care a acces în sferturile de finală de la Kazan (Rusia), după ce a dispus cu 6-3, 6-4 în optimi de spaniolul Adrian Menendez-Maceiras. În faza următoare îl va întâlni pe germanul Simon Stadler.
La futures-ul de 10.000 de dolari de la Palm Coast (SUA), Dacian Crăciun şi Răzvan Sabău s-au calificat în sferturi, după două victorii identice, scor 7-5, 7-5, obţinute în faţa sud-coreeanului Hyun-Joon Kim, respectiv bulgarului Dimitar Kutrovsky. În sferturile de finală, Dacian Crăciun îl va întâlni pe americanul Wayne Odesnik, iar Răzvan Sabău – pe americanul Andrea Collarini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS