17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia merge la victorie la Piteşti

Energia merge la victorie la Piteşti

O victorie pe terenul echipei BCMU Piteşti i-ar aduce pe gorjenii de la Energia Rovinari cu un pas mai aproape de play-off.
După ce a pierdut dramatic acasă cu Steaua Turabo, în ultimele secunde, trupa lui Slobodan Nikolic are nevoie sâmbătă, de la ora 18.00, de un succes în etapa a 20-a a sezonului regulat cu BCMU Piteşti, o contracandidată la play-off, pentru a reechilibra balanţa speranţei. Jucătorii gorjeni sunt conştienţi de importanţa meciului. „O victorie la Piteşti ar însemna un pas mare spre play-off. Foarte mare. Nu e un meci decisiv pentru play-off. Din câte am văzut, Piteştiul are meciuri mai grele decât noi. Ar trebui ca noi să avem mai multe şanse decât ei, chiar dacă au o victorie în plus. Orice victorie în deplasare ne-ar ajuta enorm. Să luăm fiecare meci pe rând“, a spus Lupusavei. Nici în cazul unei eşec oltenii nu-şi consumă şansele de a accede în primele opt echipe la finalul sezonului regulat. „E cel mai important meci al nostru. Cunoaştem echipa din Piteşti şi trebuie să câştigăm neapărat. Meciul din tur a fost relativ uşor şi, dacă vom câştiga şi acum, avem şanse foarte mari la play-off. Dacă pierdem, şansele rămân. Aţi văzut că putem câştiga cu orice echipă şi nu ar fi un capăt de ţară“, a declarat Radu Stroescu. Evoluţiile din ce în ce mai bune din retur şi relaţiile tot mai strânse din cadrul lotului sunt argumentele gorjenilor la Piteşti. „Cu Steaua am făcut un meci bun. Suntem din ce în ce mai uniţi ca o familie. Pentru noi nu ar fi o surpriză să învingem la Piteşti. Cunosc mulţi oameni acolo şi ei se tem de noi. Am avut patru meciuri foarte bune în retur. E un meci accesibil pe care îl putem câştiga uşor, dar în acelaşi timp să-l şi pierdem uşor. Trebuie doar să fim lăsaţi în pace de cei care pot influenţa rezultatul“, a mai spus Stroescu.
După 19 etape disputate, BCMU Piteşti ocupă locul 7, iar Energia Rovinari se clasează pe locul 9. Partida de la Piteşti va fi arbitrată de Doru Vinaşi, Ciprian Ciocan şi Sefer Bedir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS