10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, din nou în lotul Fiorentinei

Mutu, din nou în lotul Fiorentinei

Adrian Mutu va fi reprimit astăzi în lotul echipei Fiorentina, după ce în urmă cu o lună a fost scos din echipa pregătită de Sinişa Mihajlovici pentru că a părăsit un antrenament. „ACF Fiorentina comunică faptul că jucătorul Adrian Mutu va fi reprimit vineri, 4 februarie, în lotul primei echipe şi se va afla la dispoziţia antrenorului Sinişa Mihajlovici“, se arată într-un comunicat postat pe site-ul grupării Fiorentina.
Andrea Della Valle, acţionarul majoritar al clubului, declarase miercuri că Mutu va reveni în lotul grupării italiene în câteva zile şi va trebui să confirme în teren ceea ce i-a promis într-o discuţie particulară. „Mutu va reveni în lot în câteva zile. Nu ştiu dacă va face parte din echipa pentru meciul cu Parma. Îi dau o altă şansă, el trebuie să câştige încrederea tuturor şi să confirme în teren ceea ce mi-a spus în particular. Trebuie să muncească şi să fie la dispoziţia echipei, iar antrenorul va fi cel care va decide“, a spus Della Valle, citat de calciomercato.com.
Antrenorul Fiorentinei, sârbul Sinişa Mihajlovici, a evitat să vorbească despre Mutu, spunând că în măsură să discute despre acest subiect este conducerea cubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS