22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMingote, trimis în ţară la recuperare

Mingote, trimis în ţară la recuperare

Portarul gorjenilor riscă să nu apere în primele meciuri din această primăvară, urmând să se trateze la o clinică de la Mogoşoaia.

Pandurii Târgu Jiu nu se va putea baza pe portarul numărul unu, Pedro Mingote, la reluarea campionatului, urmând să abordeze, cel mai probabil, jocurile cu Oţelul şi Dinamo cu doi portari debutanţi, Lazăr şi Horvat. După ce a revenit la pregătiri, Mingote a acuzat din nou dureri la tendon şi staff-ul pandurilor a decis să-l trimită pe lusitan în România, pentru a se recupera la o clinică de specialitate. Cu pregătirea de iarnă complet ratată, Pedro Mingote are şanse extrem de mici de a sta între buturile pandurilor în primele două etape din 2011.
Petre Grigoraş nu se va putea baza în stagiul din Antalya nici pe căpitanul Mihai Pintilii. Recuperat în mod miraculos în Serbia, la vraciul Marijana Kovacevic, după ce a acuzat o ruptură musculară, Pintilii revine astăzi în cantonamentul din Turcia, însă va fi menajat la jocuri. „Pintilii se va întoarce totuşi, vineri, din Serbia, cel puţin aşa am înţeles. Sper să se recupereze cât mai repede şi să revină la programul normal al echipei. Voiculeţ a revenit şi el la antrenamente, la fel şi Apostu. Însă cea mai mare problemă rămâne Mingote“, a declarat Grigoraş. Şi Gabriel Matei a acuzat dureri musculare, la prima vedere fiind vorba de o leziune. Jucătorul va face investigaţii amănunţite la medicul echipei Dinamo Bucureşti, care dispune de aparatură performantă, şi ar putea rata acţiunea naţionalei de tineret din 7 februarie, de la Izmir.
Tehnicianul pandurilor speră să nu mai aibă parte de accidentări, în special printre oamenii de bază, până la startul minireturului. „Mi-e frică să nu se mai accidenteze şi alţii pentru că ar fi, într-adevăr, o problemă foarte gravă. Dacă ar fi vorba despre jucători mai puţin importanţi, nu ar fi mare lucru, dar când vorbim de jucători de bază… Din păcate, mi-au fost stricate planurile de a mă opri asupra primului unsprezece şi va trebui să mai amân acest aspect important. Chiar nu mă aşteptam să se întâmple asta“, a mai declarat Petre Grigoraş.  

Conrado, scump şi inutil

Deşi nu a arătat mare lucru în meciul cu FK Baku, atacantul Conrado Oliveira va continua cu Pandurii în stagiul din Turcia, la dorinţa exclusivă a conducerii administrative. O decizie în privinţa sa va fi luată abia în ţară, cu toate că Petre Grigoraş ar renunţa de pe acum la serviciile brazilianului. „Despre brazilian, cel mai probabil la Târgu Jiu o să luăm o decizie sigură. Pentru mine este cert că nu reprezintă momentan o soluţie la Pandurii, deci, dacă ar fi după mine, i-aş da drumul de pe acum. Chiar dacă are ceva calităţi ce ar putea fi exploatate, el este foarte departe şi cu pregătirea. Mai are mult de lucru până să mă gândesc că m-aş putea baza pe el. Dar, în funcţie de discuţiile pe care le vom purta cu cei din conducerea clubului, vom lua o decizie în acest sens. Eu zic că ar trebui să mai aşteptăm până în vară şi, dacă va putea fi adus fără nici un ban şi va renunţa la pretenţiile financiare pe care acum, în mod nejustificat, le are, poate vom mai sta de vorbă“, a declarat Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS