Acasă Sport Adevăr sau cacealma?

Adevăr sau cacealma?

Universitatea Craiova susţine că are o ofertă de aproape patru milioane de euro pentru Valerică Găman de la Dnepr Dniepropetrovsk, în timp ce jucătorul consideră totul o cacealma pusă la cale de Adrian Mititelu.

Clubul din Bănie a postat ieri pe site-ul oficial un comunicat de presă în care se spune că ucrainenii de la FC Dnepr Dniepropetrovsk sunt interesaţi de jucătorul Valerică Găman. Comunicatul este însoţit de un facsimil cu antetul, ştampila şi semnătura directorului general al grupării din Ucraina, în care se precizează că jucătorul este aşteptat în cantonamentul ucrainenilor din Spania până astăzi, cel târziu. În consecinţă, oficialii Universităţii i-au rezervat lui Valerică Găman bilet de avion pentru Spania şi i-au solicitat public fotbalistului să ia legătura cu clubul. Jucătorul a fost înştiinţat şi acasă despre această ofertă.
Găman nu a aşteptat însă prea mult pentru a-şi spune punctul de vedere, anunţând că nu va da curs invitaţiei clubului de a pleca spre Spania, considerând că totul este doar o „cacealma“ a lui Adrian Mititelu. „Nu mă întorc sub nici o formă la Craiova. Ofertele de la Dnepr şi Werder sunt invenţii. Interesul echipelor a fost real, dar nu au existat oferte concrete. Sunt invenţii de-ale lui Mititelu, care vrea să mă facă să mă întorc la echipă cu coada între picioare. Dnepr şi Werder m-au chemat în probe, iar eu nu dau probe. Sper să devin jucător liber de contract în urma litigiului care se judecă în acest moment“, a declarat Găman pentru gsp.ro.
Finanţatorul Adrian Mititelu a replicat la Sport.ro: „Nu este nici o cacealma. Cacealma este ceea ce a fost el învăţat să spună. Să meargă acolo şi, dacă nu îi convine, să plece. Suma de patru milioane de euro pentru Găman este corectă. Aprecierile pentru el sunt foarte mari în Europa. Este ultimul tren de împăcare între Găman şi mine. Banii ăştia ne-ar rezolva problemele financiare. Dacă nu eram strâns cu uşa de datorii, nici nu mai vorbeam cu Găman“.

Continuă judecata

După cum se ştie, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fugit din cantonamentul Universităţii de la Băile Govora în urmă cu două săptămâni şi au depus la LPF memorii pentru a deveni liberi de contract, bazându-se pe nişte dezlegări pe care clubul din Bănie nu le recunoaşte ca valabile. După două termene, judecata s-a amânat din nou, la următoarea înfăţişare jucătorii urmând să fie puşi faţă în faţă cu patronul Adrian Mititelu. Liga Profesionistă de Fotbal a decis, conform gsp.ro, să îi cheme la interogatoriu pe fotbaliştii Craiovei, Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman, şi, în plus, va fi efectuată şi o expertiză grafologică.

Exit mobile version