Acasă Sport Gane, mulţumit după cantonamentul de la Govora

Gane, mulţumit după cantonamentul de la Govora

Antrenorul formaţiei craiovene Gaz Metan CFR, „Jerry“ Gane, s-a declarat mulţumit de modul în care au răspuns elevii săi în cantonamentul montan de la Govora, punctând faptul că nou-veniţii par să se fi integrat în echipă. „A fost o săptămână de foc, cu două antrenamente pe zi, în care am muncit foarte mult. Condiţiile au fost foarte bune şi chiar aş vrea să le mulţumesc celor de acolo pentru sprijinul acordat. Băieţii au făcut mare risipă de efort. A fost un cantonament reuşit. Inclusiv cei noi au răspuns bine la cerinţele noastre, ceea ce mă bucură foarte mult. Din nefericire, nu am putut să susţinem acel joc amical cu Oltchim (Liga a III-a), deoarece starea terenurilor a fost proastă. Miercuri, terenul din Căzăneşti avea un strat de zăpadă prea gros pentru fotbal, iar, sâmbătă, când am încheiat şi stagiul de pregătire, suprafaţa de joc de pe stadionul Oltchim prezenta porţiuni multe cu gheaţă şi nu am dorit să riscăm accidentări în rândul jucătorilor“, a spus „principalul“ formaţiei de la „Depou“.

„Aşteptăm amicalele“

„Jerry“ Gane a afirmat că pentru „găzari“ urmează o perioadă la fel de solicitantă fizic, însă mult mai plăcută, întrucât vor urma multe jocuri amicale. „Băieţii au avut câteva zile libere, dar de mâine (astăzi – n.r.) suntem din nou la treabă şi vom respecta «tradiţia», adică două antrenamente pe zi. Urmează să ne pregătim toată săptămâna aici, în Craiova, şi vom stabili şi o partidă amicală pentru miercuri (mâine – n.r.), cu Minerul Mătăsari, la Motru (ora 11.00), un meci de «încălzire» pentru stagiul viitor, din Prahova. Duminică, vom pleca în cantonamentul de la Valea Călugărească, unde vom avea parte numai de meciuri bune, în care vom încerca să punem la punct relaţiile de joc. Cu siguranţă că în această perioadă voi testa şi câţiva jucători, pentru că vrem să creăm concurenţă mare pe posturi, iar în retur să urcăm încet-încet în clasament“, a punctat „Jerry“ Gane.
În cantonamentul din Valea Călugărească (6-13 februarie), Cosmin Cruşoveanu şi compania îşi vor măsura forţele cu grupările Compet Ploieşti, Chimia Brazi şi Juventus Bucureşti. Pe 20 februarie, Gaz Metan CFR Craiova va evolua, la Severin, într-un amical în compania divizionarei A Pandurii Târgu Jiu, şi pe 26 februarie va întâlni CSM Slatina, în deplasare.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version