16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRăzvan Stanca: Nu sunt legat de Piţi prin ombilic

Răzvan Stanca: Nu sunt legat de Piţi prin ombilic

Fostul portar titular al Ştiinţei, Stanca (foto), şi-a reziliat contractul cu oltenii, deşi spune că ar fi acceptat concurenţa cu Silviu Lung Jr.

– Răzvane, ţi-ai rezolvat problemele cu Universitatea?
– Da, am reziliat contractul joi seară, sunt liber.
– În ce condiţii?
– Aşa cum se face la Craiova, pe bani. Am renunţat la salariile pe care aveam să le iau.
– Cu ce impresii rămâi după acest episod?
– Rămân cu un gust amar, acela că nu am reuşit să facem treabă, aşa cum am pornit la drum cu nea Piţi. N-am venit pentru bani, venisem să facem o echipă tare în Bănie. Dacă nu s-a mai vrut colaborarea, asta este.
– Ai fi acceptat să rămâi la Ştiinţa şi fără Victor Piţurcă?
– De ce nu? Nu sunt legat de Piţurcă prin ombilic.
– S-a spus că ai jucat pe „pile“.
– Nea Piţi m-a adus la Craiova pentru că m-am pliat pe sistemul său de joc, pentru că a avut nevoie de mine.

„Universitatea
nu va avea viaţa uşoară“

– Au fost totuşi şi clipe frumoase…
– Într-adevăr, m-a marcat atmosfera de la Craiova. Piţurcă a creat o situaţie specială acolo, iar publicul a fost fantastic. Să joci cu 25.000-30.000 de spectatori în spate este senzaţional. Aşa s-a întâmplat şi la Steaua, tot cu Victor Piţurcă pe bancă, pentru că şi acolo suporterii sunt aproape de echipă şi o iubesc.
– Cum vezi evoluţia Ştiinţei în retur?
– Nu vreau să mă pronunţ, să zică lumea că vreau răul echipei.
– Sunt voci care, invocând situaţia financiară de la Craiova, spun că oltenii au mari şanse să retrogradeze.
– Ei şi-au ales drumul ăsta. Tot ce e posibil. Dacă nu se vor crea condiţii propice performanţei, Universitatea nu va avea viaţa uşoară.
– Ai semnat cu Steaua?
– Astăzi (vineri – n.r.) voi semna. Nu cred că se mai poate întâmpla ceva rău, MM (Mihai Stoica – n.r.) şi Lăcătuş sunt oameni de cuvânt.

„Antrenorul Napoli nu l-a vrut“
Răzvan Stanca a fost trimis la echipa a doua după plecarea managerului Victor Piţurcă. Portarul a sperat că noul antrenor care va veni la Ştiinţa îi va acorda o şansă, în condiţiile în care reîntoarcerea la Steaua părea imposibilă. În cele din urmă, bucureştenii au acceptat să-l readucă în Ghencea, după ce Nicolo Napoli a refuzat categoric să-l mai primească în lotul mare al Ştiinţei.
„L-am vrut şi în vară pe Stanca, atunci când juca la Pandurii, dar l-a luat Steaua. Eu mi l-am dorit foarte mult şi aş fi vrut să rămână, dar Napoli nu l-a vrut“, a spus Adrian Mititelu la GSP TV. Acesta glumise cu câteva zile în urmă pe seama lui Stanca, spunând că „este prizonier de război“ la Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII