11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal cu strigături

Fotbal cu strigături

Contrele dintre Gigi Becali şi Adrian Mititelu continuă în aceste zile, subiectul preferat al celor doi fiind transferurile. Becali susţine că a spus că îi doreşte pe Mihai Costea şi Valerică Găman, pentru că vrea să se răzbune pe Mititelu pentru faptul că nu a dorit să îl ia înapoi pe Andrei Ionescu, deşi i-ar fi promis acest lucru. „Eu m-am răzbunat pe Mititelu pentru măgăria pe care mi-a făcut-o cu Andrei Ionescu. De Mititelu mai auzi încă un an: şase luni până termină cu Craiova şi încă şase luni din inerţie. Mititelu e vai de capul lui. Dacă nu făcea figuri, acum îl ajutam cu bani, fără să-i iau dobândă“, a declarat Becali la GSP TV.
Patronul Ştiinţei spune însă că „Jiji“ bate câmpii. „Gigi e tra-la-la. Unde se crede el, în pădure? Cu oile pe câmp?“, a comentat Mititelu la GTV. Acesta a făcut şi o nouă dezvăluire: „Piţurcă mi-a cerut la început şapte-opt dezlegări, de abia am ajuns la trei. Acestea ar fi putut fi folosite doar în caz de urgenţă. Simt că va fi scandal mare, va fi ceva urât“.
Situaţia dezastruoasă a Ştiinţei a fost comentată şi de fostul căpitan al grupării craiovene, Gică Popescu. Acesta spune că varianta cu Nicolo Napoli antrenor a fost aleasă la repezeală. „Napoli e o soluţie de avarie. Nu cred că Mititelu a avut foarte multe variante de unde să aleagă“, a spus „Baciul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII