16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlin Donose, şef la juniorii de la Gaz Metan CFR

Alin Donose, şef la juniorii de la Gaz Metan CFR

Întrunit luni seară, Consiliul Director al divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova a stabilit organigrama centrului de copii şi juniori. De pepiniera „găzarilor“ va răspunde Alin Donose, grupele de copii născuţi în 1993-1994 (juniori A) urmând să fie antrenate de Ionel Luţă şi Fane Voica, în timp ce juniorii B (1995-1996) vor intra pe mâna lui Dragoş Bon şi Dorel Toma.
„Obiectivele mele sunt reorganizarea centrului de copii şi juniori şi promovarea la echipa mare a cât mai mulţi jucători“, a spus Alin Donose.
Între timp, echipa mare trage din greu la antrenamente, programul lui „Jerry“ Gane cuprinzând câte două şedinţe de pregătire pe zi. Cele de dimineaţă, care s-au desfăşurat fie la stadionul de la „Depou“, fie pe aleile din Parcul „Nicolae Romanescu“, au fost destinate acumulărilor fizice, iar în cele de după-amiază, efectuate pe „sinteticul“ de la „Atlas“, mingea a fost la mare căutare.
Cosmin Cruşoveanu şi compania se vor „încălzi“ pentru cantonamentul de la Govora (22-30 ianuarie) cu un joc amical, care va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, la Işalniţa, în compania formaţiei locale, pregătite de Nicu Năstăsie.
În privinţa celui de-al doilea stagiu de pregătire, preşedintele Gheorghe Frăţică a afirmat că şansele de a merge în Antalya sunt destul de mari, zilele acestea urmând să fie luată o decizie în acest sens.
„Noi ne dorim să facem câteva partide amicale în Antalya, pentru că acolo ne putem alege adversari buni, iar terenurile sunt excelente în comparaţie cu cele din România, în acea perioadă. Avem mai multe oferte, le vom analiza, iar zilele următoare vom lua o decizie“, a punctat Gheorghe Frăţică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII