10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa mănâncă din traistă la Govora!

Ştiinţa mănâncă din traistă la Govora!

Delegaţia Universităţii Craiova a ajuns aseară târziu la Băile Govora pentru un stagiu de pregătire de nouă zile, dar clubul patronat de Mititelu a plătit doar cazarea la stabilimentul Belvedere din Govora, urmând ca masa să şi-o asigure din surse proprii, în delegaţia olteană fiind incluşi şi bucătari.

Reamintim că gruparea din Bănie are de vineri seară o nouă conducere interimară, formată din Nicolo Napoli (antrenor), Silviu Lung (antrenor cu portarii), Sandu Tăbârcă şi George Biţă (antrenori secunzi), Aurică Ţicleanu (preşedinte), Vlad Roşca (vicepreşedinte) şi Laurenţiu Reghecampf (manager sportiv).
Finanţatorul Craiovei a decis ca prima parte a pregătirilor acestei ierni să se desfăşoare la Băile Govora. Lotul alb-albaştrilor a ajuns aseară târziu la Govora, cartierul general fiind, pentru nouă zile, la un stabiliment deosebit, Belvedere, acolo unde Universitatea a mai fost într-un stagiu de pregătire în urmă cu doi ani. Având în vedere situaţia financiară critică a Universităţii, conducerea societăţii care administrează hotelul Belvedere din Băile Govora a solicitat în avans banii pentru cazare, iar clubul de fotbal din Bănie s-a conformat, achitând rezervarea pentru 36 de camere până pe 24 ianuarie. Oltenii îşi asigură însă hrana din surse proprii! Din acest motiv, delegaţia Craiovei cuprinde şi bucătari, care vor pregăti masa pentru fotbalişti. Imediat după sosire, alb-albaştrii au fost convocaţi în sala de şedinţe a hotelului.

Ţicleanu: Universitatea nu va muri

Aurel Ţicleanu, noul preşedinte interimar al Universităţii Craiova, a declarat, sâmbătă, că gruparea craioveană nu se va desfiinţa şi că noua conducere va face totul pentru ca lucrurile să revină la normal. „Vom avea zilele următoare o conferinţă în care vom vorbi mai mult. Tot ce pot să îi asigur pe suporterii acestei echipe minunate este că Universitatea nu va muri! Vom muri noi, se vor duce generaţii, dar Universitatea va rămâne în viaţă. Vom face totul pentru ca lucrurile să meargă bine“, a spus „Chiose“.
Noul manager sportiv al Universităţii, Reghecampf, a dezvăluit că Mititelu ar putea transforma Universitatea într-una dintre cele mai bogate echipe din Liga 1, lăsându-se păcălit de afirmaţiile lui Mititelu cu banii care ar trebui să vină de la ANRP. „E o situaţie grea la echipă, dar salariile vor fi plătite până echipa va pleca în pregătire. Eu am fost prin Craiova şi suporterii nu sunt chiar toţi împotriva lui Mititelu. E adevărat că unii îi ţin partea lui Piţurcă, dar nu vă faceţi griji, Universitatea încă mai are suporteri. Eu am venit la Craiova pentru că Mititelu are nevoie de ajutor. Sunt convins că o vom scoate la capăt până la finalul sezonului. Universitatea Craiova trebuie să primească de la Fondul Proprietatea nişte bani, iar când aceşti bani vor veni, Universitatea va deveni una din cele mai bogate formaţii din Liga 1“, a spus „Reghe“.

Balaci: Nu-l înţeleg
pe Ţicleanu

Fost manager în Bănie, Ilie Balaci este sceptic în privinţa noii conduceri tehnice a echipei Universitatea Craiova, atacându-l pe fostul său coleg de echipă, Aurică Ţicleanu. „Noua conducere a Craiovei mi se pare o glumă. Nu-l cunosc pe Reghecampf, nu-mi dau cu părerea, pe Napoli poate îl înţeleg, dar pe Ţicleanu nu-l înţeleg, a fost dat afară printr-un SMS. Nu mai veneam nici dacă trebuia să cerşesc în stradă. Nu cred în proiectul noii echipe, în Craiova există o singură echipă“, a spus Ilie Balaci la Sport.ro. Şi Sorin Cîrţu a opinat că decizia lui Ţicleanu şi Lung de a reveni la echipa condusă de Mititelu este surprinzătoare.
În replică, Ţicleanu a răspuns: „Pe de-o parte, îl înţeleg pe Sorin că e supărat şi trebuie să recunosc faptul că şi-a câştigat dreptul să vorbească despre Craiova, deoarece şi-a rupt picioarele pentru acest club, a făcut istorie aici. Însă, vizavi de ce a spus despre mine şi Silvică Lung, este doar problema lui. Niciodată nu vreau să intru în polemică cu un fost coleg. Este opinia lui şi o respectăm, dar asta nu înseamnă că trebuia să stau deoparte şi să nu pun umărul la viitorul echipei. Dacă Adrian Mititelu ne-a solicitat ajutorul, atât eu, cât şi ceilalţi colegi vom face tot posibilul ca echipa să iasă din situaţia dificilă de acum“ (conform prosport.ro).

Piţi, manager
în organigrama clubului

Deşi i s-a suspendat cotractul de muncă, Victor Piţurcă, în organigrama clubului de pe site-ul grupării alb-albastre, este menţionat ca manager general. De altfel, şi ceilalţi colaboratori ai lui Piţi sunt nominalizaţi astfel: preşedinte – Silvian Cristescu, manager sportiv – Florin Marin, iar staff-ul tehnic: Eugen Neagoe, Gabi Boldici şi Martin Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

108 COMENTARII