11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Mutu, spre Genoa

Conducerea clubului Fiorentina a lăsat să se înţeleagă că nu-l va lăsa pe Adrian Mutu să plece la altă echipă din Serie A. Însă, presa italiană a scris că există informaţii potrivit cărora acesta ar putea fi inclus într-un schimb de jucători cu gruparea Genoa.
„Nu numai AC Milan este pe urmele lui Criscito. Genoa are un vis interzis pe numele lui Adrian Mutu şi pentru a-l avea la dispoziţie pe român este dispusă să facă mari sacrificii. Este vorba despre un maxischimb, care, potrivit unor surse de la Florenţa, i-ar aduce pe Mutu, Felipe şi D’Agostino la gruparea Genoa, în timp ce Criscito şi Sculli ar trece la Fiorentina“, a scris, sâmbătă, cotidianul Gazzetta dello Sport.
Şi site-ul viola news.com menţionează să „se mişcă ceva“ în ceea ce-l priveşte pe Adrian Mutu, această sursă, citată şi de mediafax.ro, susţinând că jucătorul este dorit de gruparea arabă Al Saad, care a fost pregătită de Cosmin Olăroiu. „Potrivit ultimelor informaţii, deşi Della Valle a anunţat oficial că Mutu este exclus din echipă şi a fost scos de pe lista de transferuri, este posibil să apară o modificare în politica clubului viola în ceea ce-l priveşte pe Mutu, în cazul unei oferte substanţiale de la arabii de la Al Saad. De asemenea, nu este exclus ca atacantul să fie implicat în unele negocieri pe care Fiorentina le are cu Genoa pentru aducerea lui Arno Domenico Criscito“, scrie violanews.com.

Fiorentina, egal la Napoli

Fără Adrian Mutu pe teren, Fiorentina a reuşit, sâmbătă seară, să smulgă un egal (0-0) pe terenul echipei Napoli, pe un stadion pe care s-au înclinat nume grele ale fotbalului italian. Fiorentina chiar a avut cele mai clare ocazii de gol ale partidei, după cum a scris Gazzetta dello Sport. Partida s-a jucat în cadrul etapei a 20-a din Serie A.
Tot în această etapă, echipa lui Cristian Chivu, Inter Milano, s-a impus pe teren propriu, cu 4-1, în faţa formaţiei Bologna. Românul a jucat titular şi a rămas pe teren până la sfârşitul partidei.
Golurile Interului au fost marcate de Stankovic (‘20), Milito (‘30) şi Eto’o (‘63,’72), în timp ce pentru Bologna a punctat Gimenez (‘77). Aceasta a fost a treia victorie consecutivă a Interului de când echipa a fost preluată de antrenorul Leonardo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS