21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIonuţ Luţu: Fără certuri la Ştiinţa!

Ionuţ Luţu: Fără certuri la Ştiinţa!

Fostul jucător al Universităţii regretă că la Universitatea nu este linişte şi a opinat că Mititelu şi Piţurcă trebuie să lase certurile şi împreună să găsească sponsori. „Hagi-Luţu“ îşi aniversează astăzi ziua onomastică.

– Eşti şomer, şofer…, ce mai faci?
– Sunt elev la Şcoala Federală de Antrenori, vreau să devin antrenor.
– Înţeleg că te-ai înregimentat la Steaua!
– Sunt… la nea Gigi Becali, de vreo şapte luni. Ziariştii din Capitală nu m-au văzut decât acum, dar eu sunt de anul trecut pe acolo.

„Sunt la nea Gigi, dar aş fi vrut la Ştiinţa“

– Ce faci concret la Steaua? Ai primit vreo grupă de juniori sau ce anume faci de şapte luni la „nea Gigi“?
– Deocamdată, sunt şi eu pe acolo… O să vedem ce o să-mi găsească, ceva mai stabil.
– Ai primit şi bani pentru această şedere pe acolo, prin Ghencea? Sau asta e o informaţie secretă?
– Nu, eu n-am secrete. Nu am primit bani. Probabil că acum, din această lună a noului an 2011, se va clarifica problema mea. Cel puţin aşa a zis nea Gigi.
– De ce Steaua şi nu Universitatea Craiova? N-ai fost căutat de Craiova sau nu ai vrut?
– Ce întrebare! Cum să nu vreau la Universitatea Craiova?! Dar, dacă sunt problemele astea… Aş fi vrut enorm să fiu la Ştiinţa. Şi, cine ştie, voi fi vreodată! Sunt convins de asta.
– Ce ne facem cu Ştiinţa? Sunt aşa de multe probleme încât nu mai înţelegem aproape nimic.
– Îmi pare tare rău. Îmi doresc să fie linişte la Universitatea, să fie înţelegere între cei doi, Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă, să fie bine pentru echipa asta frumoasă. Nu trebuie să fie certuri, ci să se ajungă la un acord.
 
„Mititelu să se pună faţă-n faţă cu Piţi“

– Inclusiv financiar!
– Cum spuneam, Craiova nu are nevoie acum de certuri. Cei doi ar trebui să găsească o soluţie comună de rezolvare a problemelor clubului. Înţeleg că sunt destule… Problema financiară de la Craiova, în aceste vremuri grele, de criză, nu este singulară în fotbalul românesc. Nu numai Craiova a fost lovită de criză. Nu cunosc prea multe detalii… Ştiu un singur lucru legat de Craiova şi repet: trebuie să se rezolve repede problemele de acolo.
– Probabil că, la un moment dat, certurile se vor termina, dar ce ne facem cu banii, cu datoriile, cu bugetul pe 2011? Ne aduci tu nişte sponsori?!
– Păi asta-i problema celor doi: Mititelu şi Piţurcă să lase certurile, să se pună faţă-n faţă şi să facă ceva pentru club, pentru echipă! Eu zic că împreună au puterea să găsească şi sponsori.
– Primul meci al campionatului, etapa a 19-a, debutează cu un derbi la Craiova: Universitatea – Steaua. Unde vei sta atunci, pentru cine te vei bucura la marcarea vreunui gol? Asta în cazul în care tu vei fi la ora aceea angajat oficial la Steaua.
– Mă voi abţine! Nu voi sări în sus de bucurie la nici un gol marcat, indiferent cine îl va înscrie.
– Pronostic pentru acest derbi de pe „Ion Oblemenco“, Craiova – Steaua?
– Mai este până atunci, mai avem ce vorbi până pe 25 februarie. Oricum, cel mai bun să câştige!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII