3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSperanţa, în Halep

Speranţa, în Halep

Tenismenele române Edina Gallovits şi Liana Ungur au început prost noul an competiţional, fiind eliminate prematur de la puternicul turneu de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii totale de 220.000 de dolari, informează frt.ro. Venită din calificări, bănăţeanca Edina Gallovits (77 WTA) a avut un meci extrem de dificil cu britanica Anne Keothavong (121 WTA) în primul tur, şi a cedat după două ore şi 17 minute cu scorul de 7-6(4), 4-6, 0-6. Înfrângerea Edinei a venit după alt insucces românesc, olteanca Liana Ungur fiind eliminată în primul tur al calificărilor de franţuzoaica Olivia Sanchez, jucătoarea din Hexagon adjudecându-şi victoria cu 6-1, 6-2.
Singura sportivă din România rămasă în cursă în proba de simplu de la Auckland este Simona Halep, constănţeanca de 20 de ani urmând să o întâlnească în turul inaugural pe japoneza Ayumi Morita.
În proba de dublu, perechea formată din Simona Halep şi austriaca Tamira Paszek a fost învinsă în prima rundă de cuplul Sofia Arvidsson (Suedia) / Marina Erakovic (Noua Zeelandă), scor 2-6, 1-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS