22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş vrea panduri mai obraznici

Petre Grigoraş vrea panduri mai obraznici

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş (foto), a declarat ieri că nu este foarte fericit de faptul că echipa sa este pe primul loc în clasamentul fair-play.
„Nu ştiu dacă e un semn bun că suntem pe locul întâi în clasamentul fair-play. Să fii fair-play e foarte bine, e adevărat, dar mi-aş fi dorit ca Pandurii să fie o echipă puţin mai obraznică şi să aibă şi mai multe puncte în clasament. Nu e neapărat lipsă de agresivitate, dar nu pot comenta decât de când am venit eu la Pandurii. Din punctul meu de vedere nu mi s-a părut că echipa nu a avut răutate în joc, ba din contră, dar asta înseamnă că am jucat corect şi bărbăteşte şi lucrul acesta s-a văzut“, a spus Grigoraş conform Mediafax.
Tehnicianul a menţionat că Pandurii Târgu Jiu nu poate avea alt obiectiv decât salvarea de la retrogradare în retur: „Pe mine mă interesează clasamentul cu puncte mai mult decât cel fair-play, care mă încălzeşte mai puţin. După zece etape, echipa asta avea şase puncte. În aceste condiţii, după 24 de etape ce obiectiv poţi să-ţi propui, cupele europene sau titlul? Nu se poate pune alt obiectiv în aceste condiţii decât salvarea de la retrogradare“.

Doreşte să calce
pe urmele Craiovei

Pentru a-i convinge pe spectatorii severineni să vină la meci, Grigoraş promite jocuri mai bune în viitor pe arena de la malul Dunării.
„Spectatorii nu sunt de condamnat că nu au venit în număr mare la Severin. Noi nu suntem Universitatea Craiova, pentru că atunci când au jucat craiovenii acolo tribunele erau aproape meci de meci pline. Trebuie să recunoaştem faptul că Universitatea Craiova este cea mai iubită echipă din Oltenia, chiar dacă ne convine sau nu. Pandurii e o echipă mai micuţă. În retur, jocul nostru bun îi va aduce pe spectatorii de acolo lângă noi. Atâta timp cât vom avea un parcurs bun şi un joc care să şi placă sunt convins că vor veni şi spectatorii. Nocturna rămâne de văzut cât de utilă va fi, pentru că eu am mai antrenat o echipă care avea nocturnă şi am jucat trei meciuri într-un an în nocturnă. Fiind mai în subsolul clasamentului, eram programaţi la ore la care nu era nevoie să folosim nocturna. Sperăm ca atunci când va da căldura să avem şi noi privilegiul de a juca în nocturnă“, a adăugat „Grig“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII