12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a lipsit justificat de la antrenament

Mutu a lipsit justificat de la antrenament

Clubul italian de fotbal Fiorentina a anunţat, pe site-ul oficial, că jucătorul Adrian Mutu, dar şi alţi câţiva jucători au lipsit de la şedinţa de pregătire programată marţi după-amiază din cauza întârzierilor înregistrate la cursele aeriene cu care aceştia urma să revină la Florenţa.
Potrivit sursei citate, jucătorii Per Kroldrup, Mario Ariel Bolatti, Adrian Mutu şi Juan Manuel Vargas au ajuns la Florenţa marţi seară, după ce au întâmpinat dificultăţi la plecarea spre Italia, din cauza condiţiilor atmosferice nefavorabile.
Oficialii grupării italiene au menţionat, de asemenea, că Mario Alberto Santana nu a făcut deplasarea din Argentina, deoarece a suferit o gastroenterită.
După ce, luni, presa italiană a scris că Mutu este dorit de grupări ca Malaga şi Parma, site-ul sportal.it a anunţat că jucătorul român ar fi dorit şi de gruparea franceză Olympique Marseille, care ar putea plăti trei milioane de euro pentru transferul atacantului. „Antrenorul lui OM, Didier Deschamps, doreşte să-şi întârească lotul înaintea startului celei de-a doua părţi a sezonului şi consideră că Mutu ar reprezenta o achiziţie bună pentru gruparea din sudul Franţei, care luptă pe două fronturi: Liga Campionilor şi Ligue 1“, a scris sportal.it.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS