10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMontoya nu-l copiază pe Schumi

Montoya nu-l copiază pe Schumi

Pilotul columbian Juan Pablo Montoya a declarat că exclude posibilitatea revenirii în „Marele circ“ şi că este foarte mulţumit în seria americană NASCAR.
„Unii oameni mi-au spus că ar trebui să revin în Formula 1, dar eu sunt fericit în NASCAR. Cred că este evident că în acest moment nu există nici o şansă pentru a reveni în «Marele circ»“, a spus Montoya pentru prensa.com, citat de Onlinesport.
Columbianul de 35 de ani, fost pilot al echipei Williams, a criticat desfăşurarea Grand Prix-urilor din Formula 1, spunând despre curse că sunt plictisitoare.
„Am urmărit «finala» de la Abu Dhabi şi totul a fost ca pe vremuri. O maşină este mai rapidă cu o secundă decât alta şi cu toate acestea nu o poate depăşi. Explicaţia oficială este că circuitul a fost de vină, dar aşa a fost mereu în Formula 1“, a explicat Montoya, punctând că germanul Sebastian Vettel a câştigat pe merit titlul mondial.
Juan Pablo Montoya a concurat în Formula 1 între 2001 şi 2006 pentru echipele Williams şi McLaren, obţinând şapte victorii, 13 pole position, 30 de urcări pe podium şi 307 puncte. Columbianul a luat startul în 95 de curse înainte de a face trecerea în NASCAR, unde a câştigat trei curse (două în Sprint Cup şi una în Nationwide Series). În prezent, Montoya pilotează maşina cu numărul 42 a echipei Earnhardt Ganassi Racing, terminând sezonul 2010 pe locul 17 la general.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS