16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOctavian Nicola plânge după fotbal

Octavian Nicola plânge după fotbal

Fundaşul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova este nerăbdător să reia antrenamentele, fiind sigur că echipa sa va avea un retur foarte bun.

Octavian Nicola (foto), unul dintre liderii formaţiei Gaz Metan CFR, este de părere că echipa sa poate mult mai mult decât a arătat în tur şi aşteaptă cu nerăbdare reluarea campionatului. „Am avut un început ezitant şi am obţinut rezultate neaşteptat de proaste. Din fericire, am reuşit să ne redresăm destul de repede, am avut o serie de şapte meciuri fără înfrângere şi am terminat pe un loc care ne permite să luptăm să ne atingem obiectivul de final de sezon“, a spus fundaşul de 30 de ani. „Ce a fost a fost, acum trebuie să ne pregătim bine şi să facem un retur aşa cum ni-l dorim cu toţii şi să terminăm în primele şapte locuri. Am înţeles că vor fi două cantonamente, ceea ce este un lucru foarte bun, această pregătire de iarnă este foarte importantă, pentru că «bateriile» trebuie să ne ţină cât mai mult. Vor fi şi schimbări în lot, unii au fost puşi pe liber, iar alţii urmează să vină şi să întărească echipa… Îmi pare rău de cei care pleacă, îmi sunt prieteni, dar asta este viaţa noastră, a fotbaliştilor şi a antrenorilor: ai rezultate, eşti bun şi rămâi, dacă nu ai, eşti pus în postura să-ţi cauţi altă echipă. Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect, dar eu cred că nu a fost vorba de valoare în cazul celor şapte jucători pe care clubul i-a pus pe lista «neagră», ci de neşansă sau pentru că nu s-au acomodat“, a completat „Tavi“.

„Sezonul ăsta este
de «încălzire»“

Octavian Nicola este nerăbdător să reînceapă pregătirile şi a afirmat că alungă plictiseala la sala de forţă, fiind convins că nu va avea nici o problemă cu greutatea, chiar dacă nu a refuzat delicatesele specifice Sărbătorilor de iarnă. „E bine şi în vacanţă, dar îmi lipsesc mult fotbalul şi antrenamentele. Ca să nu mă plictisesc, merg la sala de forţă şi în felul ăsta scap şi de cântar. Nu m-am abţinut de la nimic, dar nici nu sunt genul care să se îngraşe. Pe 11 ianuarie, la reunire, nu o să plătesc nici o amendă“, a punctat fundaşul craiovean.
Octavian Nicola este optimist în privinţa viitorului şi afirmă că în ediţia 2011/2012 Gaz Metan CFR se poate lupta pentru cele două locuri care duc în Liga I. „Este adevărat că returul este mai greu decât turul, dar noi o să demonstrăm că avem valoare şi ne vom clasa pe locul patru sau cinci. Meciurile dificile le vom juca în deplasare, ceea ce pe noi ne avantajează, iar acasă nu o să mai facem paşi greşiţi. Ne-a fost învăţătură de minte ce s-a întâmplat în prima parte a turului. Cred că vor promova Petrolul Ploieşti, de pe prima poziţie, şi Dacia Mioveni, de pe doi. Şi Sibiul sau Bihorul au echipe bune, dar nu cred că vor ţine pasul. Pentru noi, sezonul acesta este de «încălzire», dar de la anul intrăm în lupta pentru promovare. Îmi doresc enorm să joc în Liga I cu Gaz Metan CFR“, a încheiat Nicola.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS