3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScandal la Universitatea

Scandal la Universitatea

Finanţatorul Mititelu a ieşit la atac: după ce vineri a recunoscut că a ajuns la o anumită răceală cu managerul Piţurcă, ieri l-a acuzat pe preşedintele executiv al clubului, Silvian Cristescu, afirmând că acesta spune lucruri trăsnite şi hazlii.

Despre unele disensiuni între Adrian Mititelu şi managerul general – antrenor Victor Piţurcă s-a mai zvonit prin presă, s-a mai cârcotit prin târgul Băniei, nimic însă serios sau confirmat. Vineri însă, finanţatorul unic Mititelu a recunoscut că între el şi Piţi s-a ajuns la o anumită răceală, iar ieri au apărut şi primele semne ale unei răceli cu Silvian Cristescu, încă preşedinte executiv al clubului.

Victor Piţurcă:
Nu comentez afirmaţiile lui Mititelu

 Din spusele destul de încâlcite ale lui Mititelu la un post de televiziune din Capitală, motivele pentru care el ar fi supărat pe Piţi s-ar rezuma la clasarea Universităţii doar pe locul zece şi la puncte de vedere diferite în privinţa jucătorilor (mai ales a vânzării unora). Mititelu a adăugat apoi un motiv destul de pueril, cum că unele detalii dintre o întâlnire de afaceri „între şase ochi“ (Piţurcă, Mititelu şi încă o persoană) ar fi ajuns la urechile lui Gigi Becali nu de la Piţurcă, ci prin intermediul celor „din jurul lui Piţi“… A, Mititelu a mai spus că despre tăierea celor doi porci la o pensiune la Beharca, aşa-zisa masă festivă de sfârşit de an, el n-ar fi aflat decât cu vreo jumătate de oră înainte de eveniment. Una peste alta, unicul finanţator al Ştiinţei a punctat că nu se simte trădat, ci puţin dezamăgit.
Victor Piţurcă nu a dorit să comenteze aceste afirmaţii ale lui Adrian Mititelu.

Mititelu: Cristescu l-a dezinformat pe Piţurcă

Ieri, Adrian Mititelu a lansat încă un atac, de astă dată la adresa preşedintelui executiv Silvian Cristescu. Acesta a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, făcând anumite dezvăluiri din interiorul clubului. Mititelu a postat imediat un fel de replică la cele spuse de Cristescu în ediţia electronică a ziarului pe care l-a fondat, acuzându-l pe Cristescu că ar fi spus „multe lucruri trăsnite“. „Cum poţi să spui despre Silviu Lung că s-a dat bolnav ca să nu apere în meciul de cupă cu Dinamo, când acest băiat este un exemplu pentru mulţi?! Este un tânăr de mare calitate pentru Universitatea şi fotbalul românesc, un tânăr pentru care fotbalul înseamnă totul. Nu poţi să afirmi că Lung nu a vrut să joace în acel meci, mai ales că el a fost foarte afectat că a fost lăsat pe margine şi îşi dorea foarte mult să evolueze în acel joc. Cristescu i-a dezinformat pe mulţi în oraşul Craiova, inclusiv pe Victor Piţurcă, îndrugând tot felul de poveşti cu Silviu Lung. De fapt, el niciodată nu l-a avut la inimă pe Silviu Lung şi acest lucru pur şi simplu nu îl înţeleg. De asemenea, este hazlie afirmaţia lui că sosirea lui Florin Costea la Universitatea Craiova i se datorează. Sunt atâţia martori care pot confirma că rolul lui Cristescu a fost minor. Este jenant că nici măcar nu ştie costurile de transfer, care sunt mult mai mari faţă de suma vehiculată. Dacă tot a adus vorba de jucătorii pe care el i-a propus la Universitatea, trebuia să spună despre aceia care ne-au costat sute de mii de euro şi pe care i-am pierdut gratis sau marea majoritate dintre ei chiar s-au lăsat de fotbal“, a afirmat Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

29 COMENTARII