17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGreu la Bratislava

Greu la Bratislava

Sportivii români au obţinut două locuri cinci şi un loc şase la Campionatele Mondiale de tenis de masă pentru juniori de la Bratislava, informează Agerpres. Echipa de junioare a României, formată din Camelia Poştoacă, Bernadette Szocs, Andrada Vincze şi Cristina Hîrîci, a fost învinsă de China în sferturile de finală (0-3). Junioarele antrenate de Elena Sebe au ocupat locul şase, după ce au dispus de Taiwan cu 3-2 şi au cedat cu 0-3 la Hong Kong.
În proba de simplu junioare, Bernadette Szocs a ajuns până în faza optimilor de finală, iar Camelia Poştoacă, Andrada Vincze şi Cristina Hîrîci s-au oprit cu un tur înainte.
La simplu juniori, singurul nostru reprezentant pe tabloul principal, Hunor Szocs, a fost eliminat în şaisprezecimi de francezul Romain Lorentz. La dublu junioare, perechea formată din Camelia Poştoacă şi Bernadette Szocs a atins faza sferturilor de finală (locul cinci). Tot în sferturi, la un pas de medalii, s-a oprit şi perechea formată din Hunor Szocs şi Bernadette Szocs în proba de dublu mixt (locul cinci).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS