17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu: Nu mai pleacă nimeni de la Pandurii

Condescu: Nu mai pleacă nimeni de la Pandurii

Preşedintele clubului gorjean a închis robinetul transferurilor, chiar dacă mai sunt jucători de la Pandurii doriţi în Liga I.

Marin Condescu, boss-ul clubului de la Târgu Jiu, a precizat că în această perioadă conducerea clubului a fost preocupată mai mult de curăţarea lotului. „Ne-am ocupat mai mult de jucătorii care nu au dat randament şi unii au plecat de la noi. Jucători care nu s-au integrat, nu pentru că nu au avut valoare, ci pentru că nu au avut această posibilitate, pot să se transfere sau să plece de la echipă şi să încheie astfel activitatea la noi. Sunt unii care au înţeles acest lucru. Au plecat deja Murgan, Ghindeanu, Dedu, Vranjkovici şi Maksumici, şi i-am transferat la Universitatea Cluj pe Menassel Nasser şi Marius Popa“, a spus Condescu. Preşedintele clubului a precizat că mai sunt oferte de transfer şi pentru alţi jucători, dar aceştia nu vor fi lăsaţi să plece: „Mai avem oferte pentru o serie de jucători din lotul actual, dar nu va mai pleca nici unul în această iarnă de la Târgu Jiu. Am primit foarte multe cereri pentru unii jucători ai noştri tineri şi mă bucur că ei prezintă interes pentru alte echipe. Sunt oferte pentru mai mulţi dintre ei, dar nu le vom da drumul să plece acum“.

Mai vrea un atacant

Preşedintele Condescu a declarat că lotul pentru returul acestui sezon va include 24 de fotbalişti. „Antrenorul Grigoraş a spus că vrea să rămână cu 24 de jucători la prima echipă. La echipa a doua trebuie să facem şi acolo o selecţie clară ca Pandurii II să devină într-adevăr pepinieră pentru echipa mare. Am stabilit strategia pentru retur cu antrenorul Petre Grigoraş, suntem la retrogradare şi am convenit că, dacă sunt jucători pe care el îi vede titulari printre cei care au oferte, ei nu vor pleca din iarnă, ci din vară. Avem oferte pentru Matei, Pintilii şi Cardoso, dar şi pentru Chiricheş, Băcilă şi Voiculeţ, iar oferta financiară e foarte bună“, a dezvăluit Condescu. După plecarea celor şase fotbaliştii, lotul actual mai numără 22 de jucători. Preşedintele a precizat că acum caută un jucător care să dea forţă ofensivei: „În perioada următoare ne vom orienta să mai aducem, dacă vom găsi, de pe piaţa românească, un jucător de atac“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII