29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSichitiu a demisionat de la Poli Iaşi

Sichitiu a demisionat de la Poli Iaşi

Preşedintele executiv al clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat vineri că renunţă la funcţia deţinută la gruparea din Dealul Copoului.
„Am decis să-mi dau demisia de la Poli Iaşi. Atât şi nimic mai mult. Nu vreau să spun ceva şi pe urmă să se facă speculaţii. I-am anunţat pe primarul Gheorghe Nichita şi pe domnul Ionuţ Negoiţă în legătura cu decizia mea. Ei au încercat să mă convingă să mă răzgândesc, dându-mi răgaz până săptămâna viitoare, când va avea loc la Iaşi şedinţa Consiliului Director. Decizia mea este irevocabilă“, a spus Sichitiu, conform Mediafax.
Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat: „Eu mi-am dorit foarte mult când am venit la Iaşi să ajut un oraş aşa mare să aibă echipă măcar în Liga a II-a, cu posibilitatea de a putea reveni în prima ligă. Au fost voci care au comentat negativ evoluţia acestei echipe, fără să ţină cont că s-a pornit la drum aducând jucători şi după începerea campionatului. Fără a intra în detalii, cred că e mai bine să plec de la această echipă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS