11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibalistele, învinse la Bratislava

Voleibalistele, învinse la Bratislava

Echipa feminină de volei SCM-Universitatea Craiova a pierdut primul meci disputat în Cupa Challenge. Sportivele oltene au jucat, miercuri seară, în deplasare, cu Slavia Bratislava (Slovacia) şi au fost depăşite cu scorul de 3-1 (25-23, 17-25, 25-19, 25-16).
Voleibalistele pregătite de Dan Gârleanu şi Puşa Dina s-au ţinut de adversare doar primele două seturi, apoi, în următoarele două, gazdele s-au impus lejer.
La Bratislava, la SCM-U şi-a făcut debutul şi Anca Paşca, jucătoare care a fost folosită pe postul de libero, în locul Patriciei Ardelean. Antrenorul Dan Gârleanu a mai mizat pe jucătoarele: Andreea Niculcea, Cindy Ramirez, Cristina Zanfir, Denisa Rogojinaru, Valentina Rusu, Ana Maria Hambele. Au mai jucat: Ramona Postea şi Georgiana Popovici. Partida retur se va desfăşura miercuri, 15 decembrie, la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin, Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Bănie nefiind omologată să găzduiască partide internaţionale de volei, din cauza numărului insuficient de locuri pentru spectatori. În campionat, SCM-U Craiova va juca mâine, pe teren propriu, de la ora 13.00, cu CSM Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII