12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVladimir Kliciko îl amână pe Chisora

Vladimir Kliciko îl amână pe Chisora

Campionul mondial IBF şi WBO la categoria grea, Vladimir Kliciko, s-a accidentat la spate în timpul ultimelor pregătiri, iar ieri a declarat forfait pentru meciul de mâine cu britanicul Dereck Chisora, informează agenţia AP, citată de sport365.ro. Pugilistul ucrainean trebuia să-şi apere titlul pentru a 19-a oară în gala de la Mannheim (Germania), dar a renunţat din cauza unei rupturi a muşchilor ventro-dorsali.
Antrenorul lui Vladimir Kliciko, Shelley Finkel, a admis că accidentarea nu este foarte serioasă şi Kliciko va fi apt de luptă în maximum două luni.
De partea cealaltă, Frank Warren, promotorul britanicului, a declarat că Dereck Chisora a rămas şocat după aflarea veştii: „Dereck este foarte dezamăgit. Nu-i vine să creadă, simţea că totul merge bine. Cu trei-patru zile înainte de un meci pentru titlu, antrenamentele sunt mai uşoare“.
Dereck Chisora (26 ani), cu 14 victorii din tot atâtea meciuri, i-a mulţumit după stabilirea meciului pentru oportunitatea de a boxa pentru titlu, dar apoi s-a îndoit de calitatea adversarilor anteriori ai lui Vladimir Kliciko. Mai mult, i-a insultat pe antrenorul şi pe prietena boxerului ucrainean de 34 de ani, care are un palmares de 55 de victorii (49 KO) şi 3 înfrângeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS