21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVa fi spectacol la Târgu Jiu!

Va fi spectacol la Târgu Jiu!

Energia Rovinari dispută astăzi, de la ora 19.00, în prologul etapei a 14-a a sezonului regulat de baschet masculin, ultimul joc din acest an în faţa propriilor fani în compania codaşei CSU Cuadripol Braşov.

După patru înfrângeri consecutive, Energia Rovinari e sigură de victorie de data aceasta. La Târgu Jiu vine CSU Cuadripol Braşov, echipa cu cea mai slabă apărare din ligă, 1.240 de puncte încasate, şi cel mai slab atac, doar 780 de puncte în 13 jocuri. Cum problema învingătoarei nu se pune, rămâne o singură dilemă, dacă Energia reuşeşte să atingă pragul celor 100 de puncte marcate. „Este normal să fim favoriţi, toată lumea se aşteaptă să câştigăm, dar pe lângă victorie ne trebuie şi un joc bun. După patru înfrângeri la rând avem nevoie de un meci bun. Cred că putem înscrie 100 de puncte, dar trebuie să ne schimbă mentalitatea, caracterul, psihicul faţă de jocurile precedente. În toate cele şapte partide pierdute, într-un moment al meciului echipa a încetat să mai joace, băieţii au început să evolueze individual şi e o surpriză pentru mine că nu putem să ducem un meci până la capăt. Cu echipa Braşovului se poate face şi spectacol. Chiar dacă nu îmi place să o desconsider, trebuie să spun că nu e nimic special în jocul ei“, a declarat Nikolic.
Cum există întârzieri cu banii, tehnicianul Slobodan Nikolic a făcut un apel către conducerea clubului să rezolve problema de Sărbători pentru ca jucătorii să se poată concentra la ultimul joc al anului, cu BC Timişoara, acolo unde gorjenii vor victoria. „O problemă sunt banii. Sunt întârzieri de o jumătate de lună cu salariile şi domnii Vlaicu şi Surdu trebuie să rezolve această problemă. Nu este o problemă foarte mare, dar vine Crăciunul şi toată lumea se gândeşte şi la partea financiară. Avem doi americani şi un polonez care au deja biletele cumpărate şi nu vreau ca la jocul de la Timişoara să le stea gândul la bani“, a mai spus Nikolic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU