10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihaela Buzărnescu, în optimi la Dubai

Mihaela Buzărnescu, în optimi la Dubai

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a reuşit calificarea în optimile de finală ale turneului futures de 10.000 de dolari de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), informează site-ul federaţiei de specialitate. Sportiva noastră a trecut în primul tur, cu 3-6, 6-3, 6-3, de Kseniei Palkina (Kirghizstan), a treia favorită, şi urmează să o întâlnească pe letona Liga Dekmeijere.
Spre deosebire de Mihael Buzărnescu, Ana Bogdan a fost învinsă în manşa inaugurală de rusoaica Marta Sirotkina (nr. 7), cu 5-7, 6-1, 6-2.
La dublu, după victoria nemuncită a perechii Ana Bogdan / Kyra Nagy (Ungaria), care a profitat marţi seară de neprezentarea surorilor Elizaveta şi Olga Ianciuk (Ucraina), a venit şi rândul Mihaelei Buzărnescu să acceadă în sferturile de finală, dar la capătul unui joc disputat. Buzărnescu şi partenera sa, portugheza Magali De Lattre, au dispus greu, în trei seturi, scor 4-6, 6-2, 11-9, de cuplul Marina Novak (Liechtenstein) / Stefanie Tan (Singapore) şi urmează să afle numele oponentelor din sferturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS