10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au tăiat porcul

Pandurii au tăiat porcul

Chiar dacă Pandurii a terminat anul pe loc retrogradabil, tehnicianul Petre Grigoraş a ţinut să-şi reunească elevii înainte de a pleca în vacanţă în jurul porcului de Crăciun şi la un pahar cu ţuică fiartă. „Chiar dacă pleacă băieţii mai devreme, tăiem şi noi un purcel. La noi a fost mai micuţ, în conformitate cu locul ocupat în clasament. Cei de la Galaţi au tăiat probabil un porc de 200 şi ceva de kilograme, noi nu ne puteam permite aşa ceva, pentru că suntem în coada clasamentului, aşa că ne-am mulţumit cu unul de vreo 70 kg“, a spus Grigoraş.
Dacă Viera a privit de departe, fiind musulman, brazilianul Alexandre Cardoso s-a aflat în centrul evenimentului, mai ales că astfel de tradiţii îi sunt familiare. „E frumos acest obicei, îl avem şi noi în Brazilia. Şi noi tăiem porcul. Cred că ţine de faptul că suntem latini. Şi la noi se bea atunci când se taie porcul, dar nu vin fiert sau ţuică fiartă. Avem şi noi un fel de ţuică făcută din trestie de zahăr“, a spus Cardoso.
Deşi nu şi-a făcut încă planuri pentru următoarea perioadă, Daniel Orac este încântat că are la dispoziţie aproape o lună de vacanţă.  „Porcul a fost un motiv pentru a ne lua rămas bun fiecare, un prilej de a ne reuni, de a ne face urări. Micuţ porcul, ca pentru locul 16… Nouă ne place cel mai mult vacanţa. Şi când luăm banii. Moş Nicolae a venit doar cu un punct la Urziceni, deşi putea să vină cu trei“, a spus Orac la despărţire.
Pandurii se reunesc pe 6 ianuarie, însă fiecare fotbalist a primit un plan individual de pregătire.

Grigoraş: E rândul
conducerii acum

Chiar dacă, oficial, nu s-a anunţat lista neagră cu disponibilizaţii, nu este greu de dedus cine va părăsi în iarnă gruparea gorjeană. Vranjkovic, Maksumic, Menassel, Vranjes, Murgan, Ghindeanu şi Hidişan au şanse mici să continue la Târgu Jiu. Grigoraş a recunoscut că unii dintre ei se vor despărţi de Pandurii.
„Nu e nici o listă neagră. Vor fi şase-şapte jucători dintr-un lot foarte mare care pleacă. Nu i-am anunţat pe cei care vor pleca pentru că trebuie să discut mai întâi cu domnul Condescu. Vor fi anunţaţi în această săptămână. Nu s-au mai prelungit contractele lui Vranjkovic şi Maksumic. Menassel mai mult ca sigur nu va mai fi, Murgan şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă, un jucător care a înţeles situaţia. Nemaifiind în planurile noastre, a acceptat să rezilieze contractul pe cale amiabilă. Vom face tot posibilul ca în echipă să rămână jucătorii care pun şi suflet pe lângă talent şi care să muncească foarte mult, pentru că fără muncă talentul nu are nici o valoare în fotbalul modern“, a declarat Grigoraş.
Mugurel Dedu şi Robert Ghindeanu şi-au reziliat şi ei contractele pe cale amiabilă cu Pandurii. În schimb, Grigoraş va promova câţiva tineri de la echipa secundă a clubului, dar şi transferul a trei jucători care să completeze posturile deficitare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII