17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGoian a impresionat la Napoli

Goian a impresionat la Napoli

Dorin Goian a impresionat presa italiană cu evoluţia sa din meciul pe care Palermo l-a pierdut luni seară, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Napoli, în etapa a 15-a a campionatului Italiei.
Site-ul ilpallonaro.com a scris că fundaşul „Goe“ a fost de netrecut în jocul aerian şi i-a acordat nota 7 internaţionalului român. „Delio Rossi a pregătit surpriza şi l-a aruncat pe Goian în focul luptei. Românul a fost de netrecut în jocul aerian şi i-a ajutat foarte mult pe Bovo şi Munoz“, a scris ilpallonaro.com.
Site-urile mediagol.it şi sportevai.it l-au notat cu 6,5 pe Goian. „Românul a avut o singură sarcină, aceea de a-l bloca pe Cavani. Cu excepţia unui cartonaş galben, el s-a achitat perfect de sarcini. A fost unul dintre cei mai buni jucători de la Palermo. A fost ultimul bastion al unei echipe asediate“, a scris mediagol.it.
„Goian şi-a folosit fizicul şi a fost jandarmul perfect pentru Cavani“, a notat sportevai.it.
Site-urile tuttomercatoweb.com, calciomercato.it şi agenţia Datasport i-au acordat nota 6 fundaşului român. „Goian a făcut o partidă bună. A suferit din cauza vitezei lui Lavezzi şi Cavani, dar i-a dominat în jocul aerian“, a scris tuttomercatoweb.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS