10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii şi-au pus piedică la Urziceni

Pandurii şi-au pus piedică la Urziceni

Unirea Urziceni        1
Pandurii        1
Stadion „Tineretului“ (Urziceni), spectatori 1.000.
A marcat: Chiricheş ’24 – autogol / Stromajer ‘58.
Unirea: Cernea – E. Nicu, Maftei, Mehmedovic, Muşat – Semedo, Lupu (’63, Toşca), Muzac (’60, Filip), Blay, Todoran – Rusescu (’55, Goge).
Antrenor: Octavian Grigore.
Pandurii: Mingote – Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Vranjes (’87, Apostu), Pintilii, Nistor – Băcilă (’89, Brata), Stromajer, Cardoso (’78, I. Iordache).  
Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: Toşca, Todoran / Cardoso, Viera.
Au arbitrat: S. Colţescu – C. Savu, L. Ciubotariu.

Pandurii Târgu Jiu a fost echipa mai bună în derbiul suferinţei de la Urziceni, dar ratările exasperante i-au privat de un rezultat pe măsura aşteptărilor şi a evoluţiei. Unirea şi-a creat prima şi singura ocazie a primei părţi în minutul 7, când Todoran a fost blocat de Mingote în şase metri după o fază fixă bine lucrată. Pandurii a răspuns prin Stromajer, care a şutat mai întâi în bara transversală după o acţiune personală (‘17), apoi a deviat pe lângă Cernea, dar şi pe lângă poartă (‘18). Contrar cursului jocului, la una dintre puţinele incursiuni în terenul advers, gazdele au deschis scorul. Centrarea lui Muşat din corner a fost deviată cu capul de Grecu, iar Chiricheş, surprins, a înscris cu genunchiul în propria poartă (’24, 1-0). Unirea a făcut pasul înapoi şi Pandurii a atacat în valuri. Cardoso, folosit surprinzător ca mijlocaş ofensiv, a ratat ţinta în două rânduri faţă în faţă cu Cernea imitat de Vranjes, şi el cu două şanse mari de gol. Nici Stromajer nu a găsit spaţiul porţii cu o deviere din şase metri şi gorjenii s-au văzut conduşi la pauză în ciuda iureşului ofensiv. Mulţumit cu rezultatul, Octavian Grigore şi-a betonat defensiva, renunţând la singurul vârf împins, însă a fost sancţionat imediat. Grecu a centrat din stânga, Mehmedovic a ratat intercepţia şi Stromajer a adus egalarea cu o deviere pe sub Cernea din şase metri (’58, 1-1). Maftei, la ultimul joc pentru Urziceni, putea să-şi readucă echipa în avantaj, dar a reluat cu capul peste poartă din patru metri în urma unui corner (‘72). Chiar dacă a dominat până la final, neconvingător totuşi, Pandurii nu a reuşit decât un egal pe terenul vicecampioanei Unirea Urziceni şi încheie anul în zona retrogradării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII