17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii, fără puncte din deplasare

Voleibaliştii, fără puncte din deplasare

Ambele echipe de volei de la SCM-U Craiova au fost învinse în partidele disputate, în deplasare, în cadrul etapei a 9-a din Divizia A1. Formaţia masculină a clubului din Bănie a făcut un nou meci bun în faţa unui adversar puternic, Tomis Constanţa, aflat pe locul doi în clasament, la egalitate cu liderul Remat Zalău. Jucătorii din Bănie, pregătiţi de Dan Pascu şi Claudiu Mitru, au pierdut cu 3-1 la mare luptă, scor 25-22, 20-25, 25-21, 25-21. „A fost un meci frumos, am punctat doar la impresia artistică, dar din păcate fără puncte pentru noi. Am avut doi jucători accidentaţi, Pop şi Todor, iar în setul trei s-a accidentat şi Adrian Briscan. Eram nevoit să fac o schimbare, dar nu aveam pe cine să bag“, a declarat ieri antrenorul Dan Pascu. Acesta a trimis în teren următorii jucători: Briscan, Vânătoru, Viazosky, Bala, Todoran, Sănduţă, – Gavrilovic (libero). Au mai intrat: Teleleu, Căpitanu şi Triculescu.
Dacă băieţii au fost aproape de surpriză la malul mării, echipa feminină a clubului oltean a pierdut disputa cu ultima clasată, CSM Bucureşti, după trei seturi, scor 25-21, 25-18, 25-18. Ultimul set a fost câştigat de bucureştence foarte uşor, acestea având mereu un avans liniştitor (14-5,16-,18-10, 22-12). „Am făcut un meci slab. Nici una dintre fete nu s-a regăsit şi am fost depăşite clar“, a spus Puşa Dina, antrenor secund al formaţiei din Bănie. Înfrângerea din Capitală este un duş rece pentru jucătoarele pregătite de Dan Gârleanu şi Puşa Dina înaintea meciului de debut din Cupa Challenge, cu SVK Slavia Bratislava, programat miercuri, 8 decembrie, pe terenul formaţiei din Slovacia.
În etapa următoare, programată sâmbătă, voleibalistele de la SCM-U Craiova vor juca pe teren propriu cu CSM Sibiu, iar băieţii vor primi vizita echipei CSM Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII