12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, după puncte la Oradea

Găzarii, după puncte la Oradea

FC Bihor – GM CFR Craiova
Stadion „Municipal“, sâmbătă, ora 11.00.
FC Bihor: Fildan – Lupu, Muşcă, Oltean, Moraru – Florean, Chiş, Danci, Sorian – Mărkuş, Fl. Pop. Antrenor: Gheorghe Ghiţ.
GM CFR: Neagoe – Firoiu, P. Irimescu, O. Nicola, Buşu – I. Mitroi, Pătrană, Vigariu, Neacşa – Boroiban, Trifu. Antrenor: Ionel Gane.
Vor arbitra: Fl. Mazilu – M. Marica, C. Iovu.

Gaz Metan CFR şi-a propus să încheie turul de campionat en-fanfare, chiar dacă urmează o partidă extrem de dificilă sâmbătă, în deplasare, cu FC Bihor Oradea. Speranţa „găzarilor“ că vor obţine un rezultat bun este alimentată şi de faptul că nu au pierdut pe teren de şapte etape, în plus, echipa a demonstrat că practică un joc eficient, mai ales în meciurile disputate pe teren străin. Starea de spirit a elevilor lui Gane a fost evidenţiată perfect de Gheorghe Frăţică, preşedintele grupării de la „Depou“ precizând că se aşteaptă la un rezultat favorabil la Oradea, mai ales că moralul echipei este foarte bun după isprava din meciul trecut, când au surclasat liderul CS Mioveni cu 3-0. „De şapte jocuri suntem imbatabili pe teren. Important e ca şi după partida de la Oradea să menţinem acest trend ascendent pentru a încheia en-fanfare turul. Echipa e în formă, doar a bătut la scor de forfait liderul! N-avem accidentaţi, n-avem suspendaţi, revine şi Cruşoveanu, deci sunt auspicii pentru un rezultat bun. Îmi doresc toate punctele puse în joc pentru a putea pregăti returul de pe altă poziţie“, a spus Frăţică. De partea cealaltă, antrenorul bihorenilor, Gheorghe Ghiţ, a spus pentru liga2.ro că fiecare meci este tratat la victorie. „Obiectivul meu în acest sezon este construirea unei echipe competitive şi ne dorim să obţinem cât mai multe rezultate pozitive. Bineînţeles, dacă vom fi la finalul sezonului acolo sus, nimeni nu s-ar supăra“, a punctat Ghiţ.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS