17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho, suspendat două meciuri

Mourinho, suspendat două meciuri

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul formaţiei Real Madrid, a fost suspendat două etape de UEFA şi amendat cu 40.000 de euro, iar gruparea spaniolă a primit o sancţiune financiară de 120.000 de euro pentru evenimentele de la meciul cu Ajax Amsterdam, câştigat cu 4-0, în Liga Campionilor.
Totuşi, Mourinho va lipsi de pe banca Realului în Liga Campionilor doar o etapă, cea de-a doua fiind cu suspendare şi depinzând de comportamentul tehnicianului în următorii trei ani. Totodată, jucătorii Xabi Alonso şi Sergio Ramos au fost amendaţi cu câte 20.000 de euro, Iker Casillas – cu 10.000 de euro, iar Jerzy Dudek – cu 5.000 de euro. Cartonaşele roşii primite de Alonso şi Ramos au fost menţinute, jucătorii urmând să fie suspendaţi pentru o etapă.
Conform imaginilor înregistrate, Mourinho i-ar fi cerut portarului de rezervă Jerzy Dudek să-i transmită lui Iker Casillas că Ramos şi Alonso trebuie să forţeze un al doilea cartonaş galben. După ce a discutat cu Dudek, căpitanul madrilenilor i-a spus lui Ramos decizia lui Mourinho, iar acesta mai departe lui Alonso. Cei doi fotbalişti au tras de timp şi au fost eliminaţi în finalul meciului, când Real conducea cu scorul de 4-0.
După această partidă, Mourinho s-a arătat deranjat de faptul că jucătorii săi au fost eliminaţi, apreciind că aceştia au primit prea uşor avertismentele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS