13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliştii de la SCM-U joacă astăzi cu Braşov

Baschetbaliştii de la SCM-U joacă astăzi cu Braşov

Echipa masculină de baschet SCM-Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, pe teren propriu, de la ora 18.00, formaţia CSU Municipal Cuadripol Braşov, într-un joc devans din etapa a 12-a a Diviziei A.
Conform calculelor antrenorilor Adrian Budurean şi Marius Toma, partida de astăzi trebuie neapărat câştigată de jucătorii craioveni, mai ales că aceştia vin după o serie „neagră“ de patru meciuri fără victorie, care i-au coborât pe locul 11.
Aşadar, oltenii încearcă să obţină a cincilea succes din acest campionat, numai că echipa braşoveană a anunţat că nu vine doar în excursie în Bănie. CSU Municipal Cuadripol, formaţia aflată pe penultimul loc în Divizia A, a înregistrat runda trecută primul succes stagional, trecând, pe teren propriu, de BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, scor 75-70. „Este un joc pe care trebuie să-l tratăm cu foarte mare atenţie, mai ales după ce etapa trecută echipa din Braşov a câştigat disputa cu Miercurea Ciuc şi este clar că vor să continue să aibă rezultate pozitive. Noi am pregătit foarte bine jocul şi sperăm să se concretizeze cu o victorie“, a declarat Marius Toma, antrenor secund la SCM-U Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS