11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Neacşa vrea maximum cu Mioveni şi FC Bihor

Alex Neacşa vrea maximum cu Mioveni şi FC Bihor

Mijlocaşul craiovean susţine că Gaz Metan CFR poate termina turul en fanfare, obţinând victorii cu Dacia Mioveni şi FC Bihor.

Fotbalistul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, Alex Neacşa (foto la minge), este de părere că echipa sa a pierdut două puncte în deplasarea de la Arad, mărturisind că doar lipsa de inspiraţie în faţa porţii şi ghinionul au făcut ca ACU să obţină remiza. „Am făcut o partidă bună la Arad, chiar dacă rezultatul nu a fost pe măsură. Am deschis scorul repede şi am continuat să presăm, însă nu am mai înscris. Şi terenul a jucat un rol important, a fost greu, ud şi asta ne-a pus ceva probleme, pentru că nu am reuşit să combinăm aşa cum ne-am fi dorit. Golul lor a fost norocos, o centrare de pe stânga, faza nu anunţa nimic, iar mingea l-a lovit în tibie pe unul dintre arădeni (Tau – n.r.) şi a intrat în poartă. Era altceva să fi intrat la cabine având 1-0, dar asta a fost“, a spus „Piticul“ în cadrul unei emisiuni la Oltenia 3TV. „În repriza a doua am fost peste ei şi am ratat cât pentru trei meciuri. Şi singur cu portarul, şi cu şuturi din câţiva metri, dar mingea n-a vrut să intre în poartă… Până la urmă e bun şi un punct, mai ales că vine din deplasare“, a spus Neacşa.

„Suntem mai puternici în sezonul acesta“

În privinţa ultimelor două confruntări din tur, cu Dacia Mioveni (acasă) şi FC Bihor (deplasare), mijlocaşul Alex Neacşa este foarte optimist, considerând că echipa sa poate obţine maximum de puncte. „Sâmbătă jucăm cu liderul, Dacia Mioveni, şi ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, dar eu cred că va fi bine, pentru că avem un lot valoros. Suntem neînvinşi de şase etape, pentru că eu consider câştigat şi meciul cu Poli Iaşi, şi nu văd de ce nu i-am putea încurca pe piteşteni. În plus, jucăm pe propriul teren, deci suntem mai îndreptăţiţi noi să fim creditaţi cu prima şansă. Câştigăm cu Mioveniul, o să vedeţi“, a spus Neacşa. „Încheiem turul în deplasare, cu FC Bihor, altă echipă aflată în cursa pentru promovare. Un meci dificil, dar sunt sigur că nu pierdem. Echipele sunt apropiate din punct de vedere valoric, deci ne putem întoarce chiar şi cu trei puncte dacă avem puţin noroc“, a completat Neacşa, punctând că obiectivul pe care îl au „găzarii“ va fi îndeplinit: „Anul trecut am terminat pe locul şapte, iar eu cred că suntem mai puternici în sezonul acesta, chiar dacă acum suntem pe nouă. Ne vom clasa în apropierea podiumului ediţia aceasta, o să vedeţi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII