12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncă un succes pentru voleibalişti

Încă un succes pentru voleibalişti

Voleibaliştii de la SCM-Universitatea Craiova s-au impus, sâmbătă, în trei seturi, 25-19, 25-11, 25-22, în disputa de pe teren propriu cu ultima clasată, CSM-U LPS Suceava, din cadrul etapei a şaptea din Divizia A1. După a doua victorie consecutivă obţinută de olteni, antrenorul Dan Pascu a declarat: „Este un joc pe care băieţii l-au tratat foarte serios. Nu am vrut să facem nici un pas greşit şi am reuşit o victorie concludentă cu scorul de 3-0. În etapa viitoare ne aşteaptă un joc foarte greu, tot pe teren propriu, cu echipa campioană, Remat Zalău. Îi invit pe spectatorii craioveni să vină la sală pentru a putea urmări o partidă foarte interesantă“. Tehnicianul SCM-U a mizat pe jucătorii: Laurenţiu Vînătoru, Adrian Briscan, Adrian Todoran, Filip Todor, Cristian Pop, Marian Bala şi Miloş Gavrilovic (libero).
Echipa feminină de volei de la SCM-U Craiova a fost depăşită, în deplasare, de către ocupanta primului loc, CSV 2004 Tomis Constanţa, scor 3-0 (25-14, 25-11, 25-22), jocul contând pentru runda a şaptea.
Antrenorii craioveni Dan Gârleanu şi Puşa Dina au trimis în teren următoarele jucătoare: Denisa Rogojinaru, Cristina Zanfir, Ana Hambele, Valentina Rusu, Andreea Niculcea, Cindy Ramirez, Patricia Ardelean (libero). Au mai jucat: Ramona Postea şi Georgiana Popovici. Sâmbătă, voleibalistele craiovene primesc vizita echipei CSM Lugoj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS