14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona a umilit-o pe Almeria

Barcelona a umilit-o pe Almeria

FC Barcelona a efectuat un antrenament cu public la Almeria, unde s-a impus cu 8-0 în faţa formaţiei locale, într-o partidă din etapa a 21-a din Primera Division. Messi (foto) a deschis scorul în minutul 17, iar după doar două minute Iniesta a făcut ca tabela să arate 2-0. Ariadela a deviat balonul în propria poartă în minutul 27, Pedro Rodriguez şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor (‘35), iar Messi a stabilit scorul pauzei în minutul 37: 5-0. Argentinianul a mai punctat încă o dată în repriza secundă (în minutul 67), Krkic a reuşit o dublă (‘62 şi ‘73), după care Barcelona a ridicat piciorul de pe acceleraţie.
Nici marea rivală a Barcelonei, Real Madrid, nu s-a lăsat mai prejos şi a învins cu 5-1 pe teren propriu pe Athletic Bilbao. Au marcat Higuain (‘19), Ronaldo (‘30, ‘62, ‘90 pen.) şi Ramos (‘57 pen.) pentru Real, în timp ce golul de onoare al bascilor a fost reuşit de Llorente, în minutul 40.
Barcelona şi Real se vor întâlni pe „Nou Camp“ în etapa viitoare, în ceea ce toată lumea numeşte „El Classico“.
În etapa a 12-a a Primerei Division s-a mai jucat meciul dintre Villarreal şi Valencia, încheiat la egalitate, scor 1-1, în timp ce restul partidelor s-au disputat aseară, după închiderea ediţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS