9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii pentru voleibalişti

Victorii pentru voleibalişti

Ambele echipe din divizia A1 de volei de la SCM-U Craiova au obţinut victorii, sâmbătă, în cadrul rundei a şasea.
Băieţii, antrenaţi de Dan Pascu şi Claudiu Mitru, au câştigat o dispută importantă, trecând, în deplasare, de Universitatea Cluj, scor 3-2 (23, -15, 22, -23, 8). „Aşteptam de mult timp să văd adevărata faţă a echipei. Este jocul în care băieţii mi-au arătat că au potenţial şi valoare. Toţi au fost de nota 10. Este o victorie mare pentru noi şi în clasament, dar şi pentru moral“, a spus antrenorul Dan Pascu.
La SCM-U au jucat: Laurenţiu Vânătoru, Adrian Briscan, Ovidiu Todoran, Filip Todor, Cristian Pop, Marian Bala, Miloş Gavrilovic – libero. Au mai intrat: Andrei Sănduţă, Ion Teleleu, Dragoş Triculescu, Dimitri Viazovsky şi Alexandru Căpitanu. Voleibaliştii craioveni au contabilizat al doilea succes din acest sezon, iar sâmbătă vor primi vizita celor de la CSM-U LPS Suceava.
La feminin, antrenorul Dan Gârleanu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a echipei craiovene, care a trecut, pe teren propriu, scor 3-0 (17, 21, 24), de CS Provolei Botoşani, formaţie pregătită de Bertholt Văsuică, cel care plecase de la SCM-U acum două runde. „A fost o victorie muncită, pe care fetele şi-au dorit-o foarte mult. Eu nu am avut ce să fac în două zile de când am venit. Echipa are potenţial şi poate creşte foarte mult în joc“, a menţionat Dan Gârleanu.
Acesta a mizat pe jucătoarele: Denisa Rogojinaru, Cristina Zanfir, Ana Hambele, Valentina Rusu, Andreea Niculcea, Cindy Ramirez, Patricia Ardelean (libero). A mai jucat: Ramona Postea. Sâmbătă, SCM-U va juca în deplasare cu CSV 2004 Tomis Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS