10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCopil n-a confirmat la Ortisei

Copil n-a confirmat la Ortisei

Cele trei succese obţinute de Marius Copil în calificări nu au avut nici o valoare ţinând cont de faptul că a părăsit challenger-ul de 64.000 de euro de la Ortisei (Italia) după primul tur. Conform frt.ro, arădeanul de 20 de ani a fost depăşit de austriacul Alexander Peya în trei seturi, scor 4-6, 6-2, 2-6. În concursul de la Ortisei a rămas în cursă doar Adrian Ungur, piteşteanul urmând să joace astăzi, în turul doi, cu italianul Simone Bolelli.
Nici la turneul de 10.000 de dolari din Antalya lucrurile n-au stat prea bine, din trei români, doar unul reuşind să treacă în turul doi. Francezul Gianni Mina l-a învins cu 7-6(4), 6-1 pe Adrian Cruciat (nr. 3), în timp ce Andrei Mlendea (nr. 5) a trecut cu 6-2, 6-4 de compatriotul său Robert Coman. Mlendea va juca în actul secund cu ucraineanul Vadim Alexeenko, venit din calificări.
La dublu, toţi cei patru jucători români au pierdut în primul tur: Vadim Alexeenko (Ucraina) / Federico Zeballos (Bolivia) – Adrian Cruciat / Can Cetinel (Turcia) 4-6, 7-5, 10-6; Ivan Nedelko (Rusia) / Roberto Rodriguez Alonso (Spania) – Cahit Kapukiran (Turcia) / Andrei Mlendea 3-6, 6-3, 10-6; Ivan Bjelica (Serbia) / Patrik Brydolf (Suedia) – Robert Coman / Dragoş Mirtea 6-2, 6-3.
La turneul de 15.000 de dolari de la Kish Island (Iran), Cosmin Georgescu a înregistrat o înfrângere şi o victorie. La simplu, sportivul nostru a părăsit competiţia imediat, fiind învins cu 6-1, 6-1, în turul inaugural, de Koki Matsunaga (Japonia). La dublu, Cosmin Georgescu şi partenerul său, Abhijeet Tiwari (India), i-au depăşit pe iranienii Mohsen Hossein Zade şi Shahin Khaledan cu 7-5, 6-2 şi urmează să întâlnească perechea franceză Florent Diep / Jules Marie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU