Acasă Sport Frăţică anunţă colaborarea cu Olimpique Marseille

Frăţică anunţă colaborarea cu Olimpique Marseille

Preşedintele clubului Gaz Metan CFR Craiova, Gheorghe Frăţică (foto),  s-a declarat deranjat de maniera de arbitraj a lui Ştefan Erdei de la meciul cu Arieşul, de la Turda, menţionând că Sorin Buşu nu l-a faultat pe atacantul gazdelor în minutul 23 şi că echipa sa merita toate cele trei puncte. „Nu a fost unsprezece metri pentru Arieşul, fundaşul nostru a jucat mingea, nu l-a atins pe adversar. După cum a decurs jocul, mă aşteptam să câştigăm cele trei puncte. A venit golul doi în prelungiri, de la un jucător foarte bun, nigerianul Tony a făcut o partidă bună“, a spus Frăţică pentru Sport Total FM. „Avem în vizor jucători din zona Olteniei. Şi noi avem jucători monitorizaţi. Sper să terminăm în primele cinci locuri în tur“, a mai spus preşedintele craiovean.
Gheorghe Frăţică a dezvăluit că Gaz Metan CFR va face o colaborare cu echipa a doua a lui Olimpique Marseille, înţelegerea urmând să vizeze grupele de copii şi juniori. „Fac o colaborare cu echipa a doua a lui Marseille, nişte prieteni de-ai mei ne-au pus în legătură. Probabil că la iarnă vom face un cantonament acolo, pentru că ne-au invitat toate grupele de copii şi juniori, în trei perioade. Reprezentanţii lui Marseille au rămas impresionaţi negativ de infrastructura din România. Am fost şi eu în Franţa şi am văzut cu ce se mănâncă fotbalul până la Liga a IV-a. Cei de la Marseille au cel puţin cinci terenuri de pregătire, toate cu nocturnă, aşa că noi suntem departe“, a punctat Gheorghe Frăţică.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version