11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBute vrea totul sau nimic

Bute vrea totul sau nimic

Campionul mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute (foto), a afirmat că este nerăbdător să înfrunte cei mai buni boxeri din lume şi să încheie „conturile“ la această categorie, apoi să urce la semigrea. Campionii WBA şi WBC sunt angrenaţi în turneul Super Six. „Mister KO“ aşteaptă cu nerăbdare să afle învingătorul, deoarece îşi doreşte să încrucişeze mănuşile cu acesta.
Pentru meciul din 12 martie, Lucian Bute şi l-ar dori ca adversar pe germanul Robert Stieglitz (29 de ani), campionul WBO, dar acesta l-a refuzat deja pentru meciul din aprilie. „Un singur campion, din Germania, Robert Stieglitz, la versiunea WBO, nu are contract cu Showtime, şi este disponibil. L-am ofertat şi la meciul din aprilie, dar m-a refuzat. Poate în martie anul viitor va accepta un meci de unificare. Eu îmi doresc acest lucru, dar toţi refuză un meci cu mine“, a spus Bute pentru Mediafax.
„Mister KO“ a mai spus că intenţionează să urce la categoria superioară, pentru că doreşte să demonstreze că este cel mai bun supermijlociu din lume, explicând ce fel de adversari îşi doreşte. „Sincer, cred că mi-ar fi mai greu cu un boxer care fuge, care se deplasează foarte mult. Mai mult îmi plac boxerii scunzi şi agresivi, care vin să se bată, cum erau Andrade sau Miranda. Cei care se deplasează foarte mult se eschivează şi refuză lupta. Cu ei am mai multe probleme. Dar mă acomodez în funcţie de orice adversar. Totul se rezolvă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS