6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandu dezminte implicarea în scandal

Sandu dezminte implicarea în scandal

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a declarat că nu are probleme legate de acuzaţiile formulate de un fost oficial cipriot, care susţine că organizarea Euro 2012 a fost acordată prin corupţie, precizând că UEFA îl va da în judecată pe acesta dacă nu-şi va proba afirmaţiile. „În ceea ce mă priveşte, n-am absolut nici un fel de problemă. Dacă eu nu votez cu Franţa, Turcia sau Italia, rămânem aceiaşi prieteni. Oamenii vin la tine, te roagă, «domne, uite, votează cu mine». Ăsta e lobby-ul care se face în general. Nu se duce nimeni cu bani. Eu unul nu văd că ar fi cineva de la Comitetul Executiv în stare să-şi rişte imaginea publică şi mai departe chiar o condamnare penală. Fiecare îşi asumă riscurile lui, dar eu îi cunosc pe oamenii ăştia, pe majoritatea, de peste 15 ani, nu au dat niciodată loc la interpretări de acest gen“, a precizat Sandu la Sport.ro.
Sandu figurează printre membrii C.Ex. al UEFA bănuiţi că ar fi primit bani pentru a susţine atribuirea CE din 2012 Poloniei şi Ucrainei.
Vineri au început lucrările Comitetului Executiv al Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA), în cele două zile de reuniune urmând să fie discutate şi problemele legate de scandalul de corupţie din atribuirea Mondialelor din 2018 şi 2022.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS