10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a dat-o iar în bară

Mutu a dat-o iar în bară

Atacantul român a comis-o din nou, cu doar o săptămână înainte de revenirea pe gazon, şi riscă să facă închisoare după ce a bătut un chelner.

Când toată lumea credea că Adrian Mutu s-a cuminţit după pedeapsa de nouă luni de suspendare cauzată de consumul de substanţe interzise în fotbal, atacantul român a fost din nou protagonistul unui scandal. Cu o săptămână înainte de reintrarea pe gazon pentru Fiorentina, „Briliantul“ a comis-o din nou şi riscă acum chiar să facă închisoare. Jucătorul Fiorentinei a bătut un ospătar al unui local din Florenţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 5.00. Ospătarul, care a fost agresat pentru că-i ceruse lui Mutu să plătească, iar acesta din urmă a refuzat motivând că are deschis un cont la patronul restaurantului, a fost internat în spital după ce a suferit o fractură de sept.
Mutu a mai fost implicat într-un astfel de incident în 2006, pe când se afla în cantonamentul naţionalei de la Constanţa, pentru meciul cu Bulgaria. Vârful român i-a aplicat o corecţie fizică unui chelner constănţean, cu o bară de fier înfăşurată într-un prosop.

Închisoare între trei luni şi trei ani

Potrivit presei italiene, Mutu ar putea risca o condamnare la închisoare între trei luni şi trei ani, conform Codului Penal. „Deocamdată, Mutu nu a fost denunţat, dar victima l-a acuzat de agresiune. Amenda pe care ar putea să i-o dea clubul pare ceva evident. Însă, altele sunt consecinţele care ar putea apărea după ce s-a întâmplat în această noapte. În baza articolului 582 din Codul Penal, Mutu ar putea risca între trei luni şi trei ani de închisoare. Depinde şi de perioada de spitalizare a victimei. Leziunile cauzate de Mutu sunt minore, dar implică o perioadă de refacere de peste 20 de zile“, notează site-ul tuttomercatoweb.com.

Desfiinţat de presa italiană

Avocatul lui Mutu, Paolo Rodella, a rămas stupefiat în momentul în care i s-a adus la cunoştinţă incidentul în care a fost implicat acesta, neputând să facă nici un comentariu.
După isprava de vineri noapte, Mutu a fost făcut praf de mai multe publicaţii sportive italiene. „Pe Mutu îl trădează întotdeauna nopţile. Este anul blestemat al lui Mutu. Tocmai atunci când Fiorentina îl aştepta să intre pe teren, după ce îi expira suspendarea, românul se pune din nou singur în afara jocului. În urmă cu ceva timp, la Four Seasons, jucătorul era cel care susţinea că a fost agresat şi că înregistrările de pe camerele de la hotel puteau demonstra asta. Apoi, a fost noaptea de la Cavalli, când era însoţit de soţia lui şi când s-a spus că nu el a fost cel care a lovit, ci un prieten. În altă noapte, la Yab, a făcut scandal pentru că cineva îl filma cu un telefon în timp ce era împreună cu actriţa Martina Stella“, scrie site-ul firenzeviola.it.
În alt comentariu apărut pe site-ul firenzeviola.it, cu titlul „Lumea (nu) este a ta“, Adrian Mutu este aspru criticat, autorul menţionând că este greu de înţeles ce este în mintea atacantului român, care a apărut pe prima pagină a ziarelor cu un nou incident, deşi are de plătit 17 milioane de euro grupării Chelsea şi ispăşeşte o suspendare de nouă luni, pentru dopaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII