5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi pentru podium

Derbi pentru podium

Voinţa Sibiu – Alro Slatina
Stadion
„Municipal“ Sibiu, astăzi, ora 15.00.
Formaţii probabile
Voinţa Sibiu:
D. Lazăr – D. Apostol, N. Grigore, Miclea, Beza – I. Olteanu, Burlacu, Tătar, Neguţ – I. Popa, Buican. Antrenor: Al. Pelici.
Alro Slatina: Tătaru – Vodiţă, Vişa, Kalai, Dumitra – Quist, Precup, Aldea, Stoica – Ene, Voicu. Antrenor: Corneliu Papură.
Vor arbitra: Cl. Ştefănuţi – Fl. Potora, Fl. Hanca.

Programat în devans deoarece cele două echipe vor juca marţi în cadrul optimilor Cupei României, disputa de astăzi de la Sibiu este o întâlnire importantă pentru ambele formaţii, aflate în formă în acest campionat şi situate pe locuri fruntaşe. Voinţa Sibiu, locul III, este singura echipă din seria Vest care nu a suferit nici o înfrângere meciurile jucate în acest tur de campionat, în timp ce oaspeţii, elevii lui Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu, merg la Sibiu după şase meciuri consecutive câştigate! Echipa slătineană nu se poate baza în continuare pe serviciile portarului Oltean, indisponibil de mai multă vreme. Preşedintele grupării Voinţa a declarat că sibienii nu se tem de disputa cu oltenii. „Nu am pierdut nici un meci până acum şi sperăm să mergem pe această linie. Obiectivul nostru este evitarea retrogradării. Trebuie să ne câştigăm meciurile de pe teren propriu. Suntem la curent cu rezultatele din ultima perioadă şi ştim că Alro este o echipă bună, dar nu ne sperie“, a afirmat Marius Lungu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS