15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCrăciun şi Cruciat, pe val în Turcia

Crăciun şi Cruciat, pe val în Turcia

Dacian Crăciun şi Adrian Cruciat fac pereche bună la Adana (Turcia), cei doi tenismeni români calificându-se în semifinale, informează frt.ro. Crăciun şi Cruciat, favoriţii numărul patru la câştigarea trofeului, au trecut în sferturi, cu 6-2, 6-2, de echipa turcă Alp Golcuklu / Kaan Senolsun, iar în jocul viitor îi vor întâlni pe suedezii Patrik Brydolf şi Milos Sekulic (nr. 2). Şi la simplu le-a mers bine. Adrian Cruciat, principalul favorit, a trecut în turul doi de Anil Yuskel (Turcia), scor 6-4, 7-6(0), şi îl va întâlni în sferturi pe belgianul Yannik Reuter. În aceeaşi fază, Dacian Crăciun n-a stat la discuţii cu Ergun Zorlu (Turcia), depăşindu-l cu un dublu 6-1, iar în sferturi va juca tot împotriva unui belgian, Alexandre Folie.
La turneul de 15.000 de dolari de la Mansfield (SUA), Andrei Dăescu a dispus în actul inaugural de Austin Krajicek (SUA) cu 6-7(5), 6-4, 7-5, Ionuţ Mihai Beleleu l-a întrecut pe Denis Kudla (SUA) tot în trei seturi, scor 6-4, 1-6, 6-4, iar Costin Paval a transpirat pentru victoria cu Joel Kielbowicz (SUA), consemnată cu 3-6, 7-6(3), 6-4. La dublu, Andrei Dăescu şi costaricanul Federico Chavarria au fost eliminaţi în turul întâi de Roman Borvanov (Moldova) şi Chris Eaton (Marea Britanie).

Insuccese în Franţa, Kuweit şi Suedia

Un rezultat deloc bun s-a înregistrat la Roche-sur-Yon (Franţa, 15.000 de dolari), singurul nostru reprezentant, Răzvan Sabău, părăsind competiţia după 3-6, 5-7 cu Clement Reix, al şasea favorit.
La Meshref (Kuwait), Andrei Săvulescu a fost învins în turul doi de Mohamed Safwat (nr. 6), egipteanul impunându-se cu 6-7(5), 6-2, 6-2. În primul tur, Săvulescu îl „spulberase“ pe germanul Tim Focht cu 6-0, 6-1.
Un rezultat surprinzător a fost înregistrat la Stockholm (531.000 de dolari), unde perechea Horia Tecău / Robert Lindstedt (Suedia), cotată cu a treia şansă la titlu, a pierdut în primul tur, scor 3-6, 2-6, în faţa echipei suedezo-finlandeză Johan Brunstrom / Jarkko Nieminen.
Deşi a condus de două ori cu 5-4, Victor Crivoi a pierdut în optimile de simplu de la Kremlin Cup (Rusia), turneu ATP cu premii de un milion de dolari. L-a învins cu 7-5, 7-6(1), după o oră şi 33 de minute, argentinianul Horacio Zeballos, Victor alegându-se cu 30 de puncte ATP în urma victoriilor obţinute în calificări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS