10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a jucat o oră cu Tottenham

Chivu a jucat o oră cu Tottenham

Căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu, a fost titular în meciul disputat în Liga Campioniolor de Inter cu Tottenham (4-3) dar a fost înlocuit în minutul 61. În locul românului a intrat Goran Pandev, iar pe postul de fundaş stânga a trecut tânărul Santon. Inter a condus cu 4-0 la pauză, graţie golurilor marcate de Zanetti (‘2), Eto’o (‘10 din penalti, ‘35) şi Stankovici (‘14). Pentru englezi a punctat de trei ori Bale (‘52, ‘90, 90+1). Partida s-a disputat în cadrul Grupei A, în care s-a mai jucat şi meciul Twente (Olanda) – Werder Bremen (Germania), încheiat cu scorul de 1-1.
În Grupa B, la meciul Schalke 04 – Hapoël Tel-Aviv, încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-1, mijlocaşul român Ciprian Deac nu a fost folosit de echipa germană. Nici fundaşul Giani Kiriţă nu a jucat pentru turcii de la Bursaspor, în partida pierdută în deplasare cu 1-0, pe „Old Trafford“, cu Manchester United.
Rezultate înregistrate în partidele disputate, miercuri seară, în etapa a treia a fazei grupelor Ligii Campionilor: Grupa A: Inter Milano (Italia) – Tottenham (Anglia) 4-3, Twente (Olanda) – Werder Bremen (Germania) 1-1. Grupa B: Schalke 04 (Germania) – Hapoël Tel-Aviv (Israel) 3-1, Olympique Lyon (Franţa) – Benfica (Portugalia) 2-0. Grupa C: Glasgow Rangers (Scoţia) – Valencia (Spania) 1-1, Manchester United (Anglia) – Bursaspor (Turcia) 1-0. Grupa D: Panathinaikos (Grecia) – Rubin Kazan (Rusia) 0-0, FC Barcelona (Spania) – FC Copenhaga (Danemarca) 2-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS