10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMână întinsă lui Albert Voinea

Mână întinsă lui Albert Voinea

Dezamăgit de evoluţia atacanţilor săi din partida cu Sportul Studenţesc, antrenorul Petre Grigoraş l-a chemat la echipa mare pe atacantul de 17 ani de la Pandurii II, Albert Voinea.

Cunoscut ca un adept al promovării tinerilor, tehnicianul Petre Grigoraş nu se dezminte nici la Pandurii. Deşi a avut puţin timp la dispoziţie, „Grig“ s-a implicat deja în pregătirea celor de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului Pandurii. După ce a consultat programele de pregătire ale juniorilor, el, personal, dar, mai ales, secunzii săi au supervizat şi câteva antrenamente. Indisponibilitatea lui Apostu, dar şi evoluţia dezamăgitoare a lui Stromajer în jocul cu Sportul Studenţesc l-au determinat pe Grigoraş să se orienteze spre atacantul de 17 ani de la Pandurii II, Albert Voinea, chemat la echipa mare. „Ideea mea despre fotbal este să promovez tineri din propria pepinieră. Voi încerca 100% şi la Pandurii. Sper să găsesc şi materialul necesar, dar ca să rămână la echipă depinde de ei. Aveam o politică de a avea în echipă doi -trei tineri, dar după o perioadă mulţi uită că au venit din altă parte. Acei jucători se întorceau de unde au venit şi veneau alţii. Am avut şansa de a lucra cu jucători care au avut dorinţă de a face performanţă. Cred că am 20-25 de jucători promovaţi în prima ligă“, a declarat tehnicianul gorjenilor. Albert Voinea este un marcator constant la Pandurii II, atacantul fiind remarcat şi de fostul tehnician al pandurilor, Sorin Cîrţu, care intenţiona să-l includă în lotul echipei mari. Deşi a anunţat că va restructura lotul de jucători după partida cu Sportul, Petre Grigoraş nu s-a hotărât în privinţa celor care nu vor mai intra în atenţia sa, cerând un timp de gândire mai mare. „Am luat-o de la zero, nu am avut timp să mă uit prea mult în trecut. Trebuie să privim înainte. E cert că pe viitor vor apărea şi schimbări“, a spus Grigoraş.

Badea a încheiat
conturile cu Pandurii

Fostul tehnician al echipei Pandurii Târgu Jiu, Ionuţ Badea, şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea gorjeană. Badea a condus gruparea gorjeană în primele zece etape ale acestui sezon, perioadă în care echipa a acumulat şase puncte. Pandurii îi va achita lui Badea salariul până la finalul turului dacă tehnicianul nu îşi va găsi un angajament până la acea dată. „A fost o reziliere absolut corectă. Ionuţ Badea nu s-a cramponat de contractul pe trei ani pe care l-a avut cu Pandurii. A fost fair-play“, a comentat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.

Cardoso ar putea fi sancţionat

Titular cu Sportul, Alexandre Cardoso a fost înlocuit în minutul 27 după ce a acuzat probleme medicale în zona inghinală. Nervos, Cardoso a lovit cu piciorul o cutie de lângă banca de rezerve a gazdelor în drum spre vestiare şi a avut un schimb de replici cu doctorul Ion Şerban. Grigoraş a anunţat că brazilianul ar putea fi sancţionat pentru ieşirea sa. „Nu cred că era vorba despre schimbare. Poate era vorba despre altceva, iar pe bancă nu ştiu, nervii, ceva de genul acesta. Nu am avut timp să discut asemenea lucruri, dar nu voi tolera sub nici o formă asemenea gesturi. Să fiţi convins că, dacă o să aflu că a făcut vreun gest necugetat la adresa cuiva de pe bancă, va plăti“, a anunţat Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS