13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii craioveni au pierdut în ultima secundă

Handbaliştii craioveni au pierdut în ultima secundă

Echipei masculine de handbal CS Universitatea Craiova nu îi poartă deloc noroc sala „Constantin Jude“ din Timişoara. La aproximativ o jumătate de an de când au pierdut promovarea în Liga Naţională, oltenii s-au întors din nou învinşi din arena bănăţeană. Elevii lui Costin Dumitrescu şi Cătălin Popescu au pierdut în ultima secundă, scor 33-32, partida cu Universitatea Poli Municipal II Timişoara, din cadrul rundei a patra din Divizia A, seria C. La pauză, gazdele aveau un avantaj de patru goluri, scor 18-14, dar craiovenii au reuşit să egaleze situaţia pe tabelă de câteva ori. Golul victoriei timişorene a venit în ultima secundă, în urma unei lovituri de la nouă metri.

Dumitrescu: Nu meritam să câştigăm

Antrenorul principal de la CS Universitatea Craiova, Costin Dumitrescu, a vorbit ieri despre partida de la Timişoara: „Sincer, după cum s-a desfăşurat meciul, nu cred că meritam să câştigăm noi, deoarece nu am ştiut să gestionăm unele momente favorabile şi mă refer la numeroasele ocazii clare ratate. Tocmai când reintram în joc făceam unele greşeli care permiteau adversarului să menţină diferenţa. Pun aceste probleme pe seama lipsei de meciuri cu miză pentru mulţi dintre tinerii noştri jucători. E mult de muncă în continuare“.
Cei mai buni marcatori ai formaţiei din Bănie au fost Arsene şi Târnă, fiecare cu câte şapte goluri reuşite. Maxim, Şerban, Cărăgui şi Bârlogeanu au înscris fiecare câte patru goluri, iar Crăciun, două. Pentru CS Universitatea au mai evoluat portarii Trancă şi Păun şi jucătorii de câmp Niţu şi Giura.
Craiovenii au înregistrat în patru jocuri trei eşecuri, toate în deplasare, şi o victorie, pe teren propriu, şi ocupă locul cinci în serie, penultimul. Săptămâna aceasta, campionatul este întrerupt, deoarece se dispută „Trofeul Carpaţi“, CS Universitatea urmând să joace sâmbătă, 30 octombrie, pe teren propriu, cu HC Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS