16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlro Slatina, la un punct de lider

Alro Slatina, la un punct de lider

Alro Slatina a obţinut un nou succes categoric, scor 3-1, de data aceasta pe teren propriu, cu Arieşul Turda. Elevii lui Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu s-au întrecut în ratări în prima repriză şi au fost „pedepsiţi“ de oaspeţi, care au punctat în minutul 45 pe fondul unei întâmplări nefericite. Dumitra i-a pasat înapoi portarului Tătaru, dar mingea s-a oprit într-o baltă, iar atacantul Arieşului Nwakaeme a fost pe „fază“, înscriind de pe stânga cu un şut la colţul lung (‘45). Dojeniţi la cabine de tehnicieni, aluminiştii au început în forţă, restabilind egalitatea rapid, prin Kalai, care a reluat cu capul după o centrare de pe dreapta, venită din corner (‘48). Gazdele au luat cu asalt poarta lui Pampea şi au reuşit să-l învingă de două ori prin Aldea (‘61, ‘79), obţinând astfel un succes care i-a propulsat pe locul trei în clasament.
Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu au mizat în acest meci pe următoarea formulă: Tătaru – Vodiţă, Vişa, Kalai, Dumitra – Quist (‘59, Badea), Precup, Hebga (‘46 Aldea), E. Stoica – Ene (‘78, Răducu), Voicu. De partea cealaltă, antrenorul celor de la Arieşul Turda, Marcel Rusu, i-a folosit pe Pampea – Târcă, Bier, Timar, Teuşan (‘83, Curţuiuşi) – Pop, Dolha, Racovişte (‘65, Sain), Murar (‘72, Pocian) – Nwakaeme, Bucur.
Din nefericire, se pare că meciul cu Dinamo Bucureşti, din Cupa României, nu se va juca la Slatina, întrucât firma care promitea să asigure nocturna mobilă şi-a dat seama că „nu poate asigura lucşii necesari (1400 – n.r.)“, după cum susţine Jean Niţulescu, preşedintele clubului Alro. Singura variantă ca meciul să se dispute pe stadionul „Metalurgistul“ şi nu în „groapa“ din Ştefan cel Mare este ca televiziunea să reprogrameze jocul la o oră care nu necesită lumina reflectoarelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS