Acasă Sport Veşti bune pentru Săndoi

Veşti bune pentru Săndoi

Stuart Pearce, selecţionerul echipei naţionale de tineret a Angliei, a fost nevoit să renunţe la trei jucători pentru barajul cu reprezentativa similară a României, programat vineri, la Norwich. Cei trei sunt Micah Richards (Manchester City), Alex Smithies (Huddersfield) şi Kieran Gibbs. Toţi au devenit indisponibili din cauza unor accidentări.
Stuart Pearce a declarat că atât formaţia sa, cât şi reprezentativa României, care se vor confrunta în barajul pentru participarea la Campionatul European Under 21, sunt disperate să ajungă la turneul final. „Spiritul de echipă a fost bun în acest sezon şi rezultatele au fost mulţumitoare. Acum vom juca în play-off, după presiunea meciurilor din ultimele luni, şi cred că jucătorii sunt conectaţi la importanţa partidei cu România. Totul se va decide pe teren acum. România va fi ca noi, va dori cu disperare să ajungă la turneul final. Va fi un meci interesant“, a spus Pearce, pentru site-ul oficial al federaţiei engleze.
El consideră că, în meciul din Anglia, jucătorii antrenaţi de Emil Săndoi vor folosi arma contraatacului. „România va fi o echipă care se va baza pe contraatac, foarte incisivă şi foarte rapidă. Vor încerca să evolueze cu mingi lungi, în spatele apărării, încă de la început. Este o echipă cu o posesie şi o tehnică bună“, a mai spus tehnicianul englez, citat de romaniansoccer.ro.
Pearce este conştient de forma bună prin care trece reprezentativa de tineret a României. „Au demonstrat cât sunt de buni în grupa lor. Din punct de vedere al defensivei, au avut o singură sincopă, cu Letonia, când au pierdut cu 5-1, dar au câştigat opt din nouă meciuri apoi. Asta spune ceva despre ei“, a menţionat Stuart Pearce.

Exit mobile version