3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu: Nu putem vorbi de şanse la titlu

Mititelu: Nu putem vorbi de şanse la titlu

Finanţatorul Universităţii Craiova a afirmat că Ştiinţa lui Piţi este la început de drum şi că trebuie să fim moderaţi, iar în această ediţie de campionat nu avem şanse la prima poziţie din clasament.

După ultimele două victorii legate ale Ştiinţei lui Piţi, 4-1 cu FCM Târgu Mureş şi 3-0 cu „U“ Cluj, suporterii olteni speră la o calificare în cupele europene în acest sezon, reamintindu-şi de saltul pe care l-a făcut Universitatea în primul mandat de antrenor al lui Victor Piţurcă la Craiova, 1994/1995, când a preluat echipa de pe locul 16 şi a dus-o pe locul 2. „Acum trebuie să fim totuşi moderaţi, suntem încă la început de drum“, a afirmat Adrian Mititelu după meciul de vinerea trecută cu „U“ Cluj.
Chestionat la GSP TV despre entuziasmul din Bănie, finanţatorul Universităţii a spus: „Acum trei săptămâni eram candidaţi la retrogradare, nu putem vorbi de şanse la titlu. După cât m-am implicat sufleteşte ar fi trebuit să ies în fiecare an campion. Fotbalul nu depinde doar de conducători sau antrenori, mai sunt şi alte lucruri“.

„Nici un jucător
nu pleacă la Steaua“

Reamintim că patronul Ste-lei, Gigi Becali, a spus zilele trecute la emisiunea „Contraatac“, de la GSP TV, că vrea în continuare să îl transfere pe Valerică Găman în Ghencea. Fundaşul central al  Universităţii Craiova a fost dorit, printre alţii, de Victor Piţurcă la Steaua, atunci când Piţi era antrenor în Ghencea.
Finanţatorul Adrian Mititelu a infirmat transferul jucătorilor olteni în Ghencea. „Steaua l-a vrut pe Florin Costea, apoi pe Mihai (Costea – n.r.), apoi pe Dănănae, acum pe Găman. Ştiţi ce s-a întâmplat. Avem o strategie foarte clară şi nu se pune problema să plece vreun jucător. Sunt nişte lucruri neserioase pe care nu le comentez nici la stadiu de zvon“, a spus Mititelu la GSP TV.

Pregătire intensă
la Mamaia

Începând de luni, lotul lărgit al Universităţii se află într-un stagiu centralizat de pregătire pe litoral, cartierul general al oltenilor fiind la hotelul Rex din Mamaia, acolo unde Victor Piţurcă a efectuat stagii de pregătire şi cu echipa naţională. La Mamaia, oltenii au un program intens de pregătire, cu câte trei şedinţe în fiecare zi, prima desfăşurându-se dimineaţa devreme. Alb-albaştrii se vor întoarce acasă sâmbătă, urmând ca după o probabilă pauză de o zi sau două să reia pregătirile pentru partida de la Braşov, a anunţat site-ul clubului.
Lotul deplasat la Mamaia cuprinde 26 de jucători: Stanca, Hotoboc, Dănănae, Ciucă, Lopes, Lopez, Dilevski, D. Stoica, Buleică, Gargorov, Prepeliţă, Crăciun, Ologu, Firţulescu, Florin Costea, Al. Piţurcă, Stoianof, Dina, plus opt de la Universitatea II – Iovu, Suciu, Badea, Geo Mişu, Lupu, Gugu, Căle şi Belu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII