Acasă Sport Pandurii rămân ultimii

Pandurii rămân ultimii

Pandurii 0
FC Timişoara 1
Stadion „Municipal“, spectatori 3.500.
A marcat: Axente ‘41.
Pandurii: M. Popa – G. Matei, Chiricheş, Viera, Pintilii – Grecu – D. Orac (‘75 Stromajer), I. Iordache (‘72 Brata), C. Băcilă, Cl. Voiculeţ – Apostu (‘46 Ad. Iordache). Antrenor: Ionuţ Badea.
FC Timişoara: Pantilimon – Scutaru (‘42 Sepsi), Burcă, Luchin, Helder – Zicu, Tameş (‘65 Chiacu), Bourceanu, Curtean – Magera (‘73 Goga), Axente. Antrenor: Cosmin Contra.
Cartonaşe galbene: Pintilii / Bourceanu, Pantilimon, Scutaru.
Au arbitrat: T. Crăciunescu – I. Popa, I. Radu.

Pandurii Târgu Jiu rămâne pe ultimul loc în clasament, după ce a pierdut, aseară, pe teren propriu, cu 1-0, partida din etapa a 9-a a Ligii 1, cu FC Timişoara.
Elevii lui Ionuţ Badea au început bine meciul şi au fost chiar la un pas să înscrie prin Orac (‘4). Treptat, Timişoara s-a instalat la cârma jocului, dar ocaziile clare la poarta lui Popa au lipsit, singurul demn de consemnat fiind doar un şut slab al lui Zicu. Pandurii şi-au mai trecut în cont două şanse de a deschide scorul, protagonişti fiind Vieira (‘26) şi Apostu (‘35). Golul a fost înscris până la urmă la poarta cealaltă, timişoreanul Axente reluând, în minutul 41, în plasă, de la câţiva metri, o minge recentrată de Magera.
În debutul reprizei secunde, gazdele puteau obţine un penalti, Pantilimon intervenind imprudent asupra lui Băcilă. Pe fondul unui joc bun, pandurii au ajuns de multe ori în preajma careului advers şi au ratat câteva ocazii mari de gol. Fundaşul Viera a fost la un pas de egalare în minutul 58, dar s-a opus Pantilimon, portarul timişorean intervenind salutar două minute mai târziu în faţa lui Chiricheş, dar şi la un şut al noului intrat, Brata (‘75). Ploaia torenţială care s-a abătut asupra stadionului din Târgu Jiu în ultimul sfert de oră a influenţat calitatea jocului şi i-a împiedicat pe gorjeni în tentativa lor de a obţine o remiză pe care ar fi meritat-o.

Exit mobile version